Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Извънредно! Отлагат изборите, за да има истинско състезание! Появи се нов фаворит в надпреварата!

Публикувано

на

Президентските избори в България, които трябваше да се проведат в началото на ноември тази година, най-вероятно ще бъдат отложени с поне половин година по настояване на управляващите от ГЕРБ, разкриха източници от централата на партията.

Идеята била лично на премиера Бойко Борисов, който се аргументирал с това, че е готов на подобна стъпка, за да гарантира провеждането на истинско състезание.

„Вижте, ще е прекалено голямо унижение за нашите противници отново да ги бием „на куц крак“, както стана през 2009 година. Не, че нашият кандидат госпожа Цачева и сега няма да отвее конкуренцията, но нека я оставим да се възстанови напълно от травмата в крака, която лекува.

Така, след половин година, ще имаме истинско състезание и загубата за опозицията няма да е толкова срамна, колкото се очертава да бъде сега. Всъщност, защо да не отложим това събитие за ноември 2017 година? По този начин ще поднесем приятна изненада на българския народ. Вместо още едно новогодишно слово на Росен Плевнелиев, нашите сънародници ще получат две, като бонус“
, коментира Борисов.

Анализатори, социолози и всякакъв тип разбирачи обаче прогнозират, че при настоящия развой на събитията, във фаворит номер 1 за победител в изборното състезание се превръща кандидат, който не крие своята огромна любов към ГЕРБ, но на теория е независим.

Това, разбира се, е любимецът на народа Митьо Пищова.

Специалистите аргументираха по следния начин тази своя теза:

„Пищова вече отслабна със 73 килограма и беше в много добра кондиция преди състезанието, което трябваше да се проведе в началото на ноември. Сега той ще получи допълнително време, за да влезе в още по-страхотна форма. Гответе се за джакузи пред сградата на президенството!“

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано