Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Венци Стефанов отговори на феновете на Лудогорец

Публикувано

на

След като откъм Разград долетя депеша срещу Венцеслав Стефанов, която медии разпространиха като „писмо на фенове на Лудогорец“, президентът на Славия върна топката в полето на словесния си опонент с отговор.

По-рано в четвъртък текстът бе публикуван (неподписан от фенклуб, както е традицията) и в него имаше ирония към боса на „белите“ и шест предложения към него. Ето избрано:

„…Г-н Стефанов има право да излиза на терена и да отсъжда картони, дузпи и наказателни присъди на футболистите (затвор и изтезания по собствено усмотрение)…

…Г-н Стефанов назначава Митьо Пищова за негов заместник в БФС, все пак е редно когато отсъства, хората да не се тревожат, че българския футболен гуру го няма..“

Отговорът на президента на Славия пред Sportnamasa.

com не закъсня:

„Ясно е, че не коментираме писмо от феновете, а такова, което е писано от определен човек. Само ще кажа, че той трябва да целува ръка на собственика на клуба за това, което прави в Разград.

Защото ако го няма благодетелят на клуба им, на този стадион ще пасат овце и ще се провеждат мазните борби.

Следващият път, ако ще пишат нещо срещу мен, да го напише някой по-талантлив. И този, който го е писал от името на феновете, им създава лоша репутация и на тях. Това искам да им кажа на хората от Разград.

Много се съмнявам феновете там да са доволни да гледат на терена в своя отбор само латиноси и нито един български играч.

Та това е моят отговор – за български футбол бих говорил с хора, които са наясно по темата, а не такива, които се упражняват в писане.“

източник: sportnamasa.com

Избрано