Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Тя пиеше сок от моркови всеки ден в продължение на 8 месеца: Няма да повярвате какво се случи!

Публикувано

на

Aн Камерън е автор на много книги за деца, обаче в тази история, тя е ключов герой.
След диагностициране на рак на дебелото черво тя става още по-популярна.

През юни 2012 г., когато ракът ѝ е в трета фаза тя е оперирана.

Това не е първата ѝ среща с ужасната болест.

През 2005 г. съпругът ѝ е починал от рак на белите дробове, дори и след като ходел на химиотерапия.

Aн отказва да се лекува по същия начин, като мъжа си и не отива на химиотерапия.

Нейната история е написана на блог, където различни хора дават алтернативни стъпки за изцеление от рак.

„Аз бях подложена на операция, заради рак на дебелото черво през юни 2012 г., а след това отрекох лечението с химиотерапия. Чувствах се добре, обаче след шест месеца ракът се разпространи към белите дробове, и влезе в четвъртата фаза „- каза тя.

Ан казва, че прекарва времето си в проучване и установява, чрез историята на Ралф Кор, който бил на 26 години и имал рак на кожата. Той споделил историята си за лечението му с рак, което било с 2,5 кг сок от моркови сок дневно.

Тя започна да се пие сок от моркови всеки ден с едни и същи дневни дози.

След осем седмици тя твърди, че медицинските изследвания показват, че ракът е спрял разпространението си, туморите и лимфните жлези започват да намаляват.

След четири месеца тъканите били обратно към редовният си цикъл и туморът е започнал да спада.

След осем месеца томографско изследване показва, че ракът е изчезнал.
Ясно е, че сокът от моркови има естествени противоракови свойства и каротинът от морковите предотвратява разпространяването на туморните клетки.

МОЛЯ, споделете тази статия и с други хора! Това може да спаси живота на някого.

източник: lekuvai.net

Извън спорта

Съдията на Лудогорец – Байер (Л) има повече от странна професия

Публикувано

на

УЕФА назначи за главен съдия на мача Лудогорец – Байер (Леверкузен) от Лига Европа италианеца Паоло Мацолени. 44-годишният арбитър от Бергамо, а по професия е антиквар.

В цялата си кариера на футболен рефер има 365 мача на всякакво ниво, а в тях е показал 103 червени картони. Това означава, че гони играч на всяка трета среща. Средните показатели на повечето съдии сочат по един червен картон на шест двубоя.

До момента Мацолени не е ръководил мачове с участието на български отбори.

Прочети повече

Извън спорта

Млада жена получи скромен подарък от баща си, но той се оказа цяло съкровище!

Публикувано

на

Жителка на американския щат Кънектикът си осигури безоблачен живот благодарение на лотариен билет на стойност 1 долар, съобщава UPI. Щастливката Аниса Деларипа получила лотарийния билет като подарък от баща си по повод успешното й завършване на колежа.

„Татко често ми купува на шега лотарийни билети.

Този струваше само 1 долар и баща ми не е очаквал да спечелим. Прибрах се в стаята, изтрих защитното покритие и не можах да повярвам на очите си”, разказва развълнуваната 22-годишна американка.

Когато отишла да си прибира печалбата, й предложили или си прибере парите накуп – 400 000 долара, или да получава по 2 000 долара всеки месец до края на живота си.

Деларипа предпочела второто. „Това е прекалено голяма сума за мен, защото съм още млада. С печалбата мога да продължа образованието си”, казва тя и добавя, че е много благодарна на баща си за този „подарък за цял живот”.

изт. и снимка: zajenata.bg 

Прочети повече

Извън спорта

Не връщайте обаждания на тези телефонни номера, ще загубите доста пари. Ето каква е измамата

Публикувано

на

Комисията за регулиране на съобщенията предупреждава за телефонни измами, извършвани с международни номера. Става дума за т.нар.

„вангири измама“.

Базирани в тъмната интернет мрежа престъпници автоматично набират хиляди телефонни номера в минута. Телефонът ни иззвънява веднъж, а на дисплея виждаме номер от непозната държава.

Ако върнем обаждане или текстово съобщение, обаче, може да загубим малко състояние.
Проверка на Комисията е установила номера от кои държави са използвани за обаждания на български потребители.

Какво ще стане, ако върнем пропуснато обаждане на непознат номер от Бенин или Сиера Леоне?

Ще загубим доста пари. От другата страна на линията със сигурност няма милионер, който ще ни отправи привлекателно предложение.

Другата страна на линията е в тъмната мрежа – мястото в интернет, където се търгуват незаконни стоки и услуги.

Чрез автоматично набиране измамниците се обаждат на хиляди абонати едновременно и веднага прекъсват връзката. Оттам идва и името на измамата – „Вангири“, което в превод от японски език означава „едно позвъняване и прекъсване.“

Целта е да ни накарат да върнем обаждане или текстово съобщение към международни номера. Често те предоставят услуги с добавена стойност, което води до нежелан международен трафик и начисляване на по-високи ценни за повикванията.

Проверка на Комисията за регулиране на съобщенията е установила, че към български абонати са правени краткотрайни позвънявания от номера от Словения (+38643), Бенин (+229), Сиера Леоне (+232), Конго (+224), Албания (+355), Косово (+38643 и + 38649), Науру (+674) и Екваториална Гвинея (+240).

Регулаторът призовава потребителите да бъдат предпазливи и да не връщат обаждания или текстови съобщения, когато видят тези телефонни кодове, както и към други непознати или съмнителни номера.

Мобилните оператори са сезирани за проблема, като са предприети и мерки за блокиране на посочените номерационни обхвати.

zajenata.bg

Прочети повече

Избрано