Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Тези 2 зодии са най-злите!

Публикувано

на

Всички знаем, че някои хора са по-добри или по-малко добри. Има два знака, обаче, които понякога наистина може да бъдат опасни, пише actualno.com. Ето кои са те.

Овен

Управителят на Овена е енергичният и импулсивен Марс.

Когато е в добро настроение Овенът е прекрасен приятел. С него няма да ви е скучно и е готов да помогне. Но ако го заварите в лошо настроение и/или го ядосате с нещо, то върху вас ще се стовари истински ураган. Овните са избухливи и упорити. С тях не може да се договориш. Ако са ви обещали нещо, бъдете готови в последния момент да се отметнат. Освен това не са в състояние да чуят логическите доводи на събеседника. Именно от там идват всичките им беди. Мъжете от този знак често си мислят, че някои въпроси може да се решат единствено с юмруци.

Скорпион

Този знак също е под покровителството на Марс. В спокойно състояние Скорпионите са спокойни и приветливи. Понякога дори може да бъдат сметнати за наивни. Под тази маска, обаче се разразяват истински бури от емоции. Скорпионът рядко демонстрира чувствата си, но ако търпението му се изчерпа става страшно. В такива случаи Скорпионите стават зли и дори жестоки. Само очиствайки душата си те са способни да се отворят към доброто. Най-важната им победа е над самите тях. Поведението на човек се определя не само от зодиакалния му знак, но и от нивото на развитие на личността му. Да си зъл или добър е личен избор на всеки.

Избрано