Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Запишете се за един от най-вълнуващите джага турнири през този сезон – Sofia Grand Masters 2018! (ПОДРОБНОСТИ)

Публикувано

на

Предстои един от най-вълнуващите джага турнири у нас – Sofia Grand Masters 2018. Единадесетото издание на мастърс сериите е едно от дългоочкваните събития от този ранг в спортния календар на Българската джаги федерация /БДФ/ и Международната федерация по футбол на маса /МФФМ/.

Официален домакин и организатор на събитието е БДФ и СК „Джагоарс” – най-големият клуб по джаги в България. Турнирът ще се проведе в Спортен бар „Академията”/бул.

Тодор Александров” 64/. Точките спечелени от Мастърс сериите, ще бъдат валидни за ранкинга на Българската и на Международната джаги федерация.

В турнира се очаква да вземат участие представители на всички клубове по джаги в страната, както и десетки състезатели от чужбина – Сърбия, Германия, Австрия, Белгия, Италия, Швейцария, Румъния, Чехия.

Състезанието ще се проведе в рамките на три дни, от 5 до 7 октомври 2018 г. Турнирът ще включва всички официални дисциплини и категории – единици, двойки, смесени двойки, както и Speedball и Classic двойки. Мачовете ще се играят на два вида маси – Roberto Sport Top Speed и Beast на Ullrich Sport.

Повече информация:

ТУК,

на

сайта на организаторите,

в официалния фейсбук ивент.

Желаещите да участват в надпреварата може да се регистрират до 30.09.2018 на адрес: info@foosball.bg и info@jagoars.com.

Входът за зрители е свободен!

Избрано