Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп – октомври 2018

Публикувано

на

Стрелец

През октомври 2018 г. представителите на зодия Стрелец, трябва да започнат да планират идеалния си живот. Този период, както никой друг, е напълно подходящ за формиране на мечтите и тяхната реализация в действителността. В този месец много от вашите желания ще се сбъднат.

В замяна, благодарете на съдбата за щедрите подаръци и помогнете на някой друг да направи живота си по-добър, пише astrostar.eu.

Октомври е подходящо време за благотворителност и помощ на другите. На преден план, сега в живота ви, ще бъдат приятелските отношения. Това важи както за частния, така и за обществения ви живот. Може би роднините и близките ви, ще се нуждаят от вашата подкрепа или съвет. През последните десет дни на месеца, ще предпочетете спокойната, тиха среда и уединението, което ще намерите в семейния кръг.

Любов и семейство

Необвързаните, ги очакват много приятни мигове, нови запознанства и срещи, обаче, трябва да сте предупредени, че на сериозни и дългосрочни взаимоотношения, не трябва да се надявате в този месец. Нещата едва ли ще стигнат, до повече от флирт. Що се отнася до тези, които имат връзка от дълго време, сега те трябва да покажат повече инициативност. Не може дамо избраникът ви, винаги да е активната страна, сега е ваш ред да действате. Опитайте се да разнообразите връзката си, добавите елементи на флирт и игра и тогава чувствата, ще се разпалят с нова, подновена сила.

Семейните през октомври, ще обгърнат близките си с грижа и внимание. Членовете на вашето семейство, ще усетят вашата подкрепа и защита. Препоръчва се, да продължите да се движите в същата посока, защото няма ограничение за съвършенството. В отговор партньорът, ще ви дари с нежност, ще покаже своята надеждност и вярност, което ще ви зареди с допълнителна доза самоувереност.

Кариера и финанси

От началото до края на октомври, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, това ще ви помогне да завладеете всеки връх. Ще бъдете изпълнени с нови творчески идеи, които ще бъдат одобрени от началниците и ще вдъхновят другите. Не трябва да обръщате внимание на някои материални затруднения, а смело да вървите към поставените цели. В този период ви очакват обещаващи бизнес пътувания, както и много нови възможности за установяване на необходимите контакти.

В комуникацията, ще бъдете особено активни, ще говорите за своите идеи и мисли навсякъде. По отношение на финансите, месецът ще бъде малко напрегнат, но ситуацията обещава да се стабилизира към края на октомври. Сега трябва да бъдете по-внимателни по отношение на задълженията си, инвестирането и големите покупки. Не е препоръчително също, да давате пари в заем.

Здраве

През октомври трябва да обърнете внимание на състоянието на бъбреците и половите органи. Освен това се препоръчва, да не злоупотребявате с алкохол и вредна храна. Препоръчително е да предпочетете семейната вечеря с приятели, така тялото ви ще работи безпроблемно.

Козирог

Октомври 2018 г., ще бъде много напрегнат психологически за повечето представителите на зодия Козирог, така че в началото на месеца е по-добре да не планирате важни неща. Този период, ще се отличава с многобройни преживявания, емоционална нестабилност и понякога да постигнете духовна хармония, ще бъде много трудна задача. Но каквото и да е, опитайте се да намерите положителната страна във всяка ситуация.

Ако смятате, че нервите ви са напрегнати до краен предел, променете обстановката и малко се разсейте от ежедневието. Не пренебрегвайте възможността да посетите интересно събитие, където ще може да се отпуснете и да получите положителен заряд.

Любов и семейство

В любовната сфера през октомври, ще изживеете цяла гама от емоции: от ревност и недоверие, до пълна хармония и взаимно разбирателство. В средата на есента, представителите на вашият зодиакален знак, ще трябва да обърнат специално внимание на най-близките хора и семейните проблеми.

Вашите деца, ще бъдат изключително доволни, ако им осигурите малка, но неочаквана почивка или изненада. Може би до края на месеца, вашата втора половинка, ще бъде по-взискателна както към вас, така и в битов план, но това едва ли, значително ще повлияе върху отношенията. Също така е възможно някои от вас, да решат да възстановят предишни отношения.

Кариера и финанси

През октомври много от вас, ще се борят за място под слънцето. Сега ви очакват много дела, задачи, комуникации и се препоръчва да се опитате да извлечете максимална полза за себе си. В допълнение съдбата ще изпитва издръжливостта и ловкостта ви, тъй като не всичко този месец, ще се развие както сте планирали.

За щастие, всичките ви старания и усилия до края на октомври, ще ви се изплатят с лихвите, така че в никакъв случай не трябва да се отказвате. Шефовете без съмнение ще оценят приноса ви за развитието на бизнеса и ще ви възнаградят финансово. В крайна сметка, може да очаквате финансовото ви състояние да се подобри. Препоръчително е особено усърдни, да бъдат тези които се занимават с творчество, определено ги чака успех.

Здраве

През октомври, трябва да следите за здравето си, особено ако имате някакви хронични заболявания. Щадете своя организъм, не се претоварвайте, физически и морално, ще бъде полезно да пиете витамини. Уязвимо място този месец ще бъдат бъбреците, затова бъдете по-внимателни. Сега също е необходимо да укрепите костната си система, като консумирате повече храни, богати на калций.

Водолей

Октомври 2018г., ще е много важно и значимо време за представителите на зодия Водолей. През този период, ще имате възможност да коригирате грешките от близкото минало и да поработите малко върху тях. Може би, за да разрешите проблем, ще трябва да вземете нестандартно решение. Сега, ще се нуждаете от добра концентрация и издръжливост.

Вероятно животът, ще ви постави пред избор, свързан с вашите планове за бъдещето. Не е изключено да решите да промените професията си или нещо радикално да трансформирате в живота. Все пак внимавайте, този месец е опасен, защото амбициите ви, не винаги ще съвпадат с възможностите.

Любов и семейство

Личния ви живот през Октомври, може да бъде нарушен от предишни проблеми и разногласия. В семейството е възможно да възникне напрегната атмосфера, която допълнително ще изостри ситуацията. За да възстановите бившата хармония и равновесие, се препоръчва понякога да отстъпвате на избраника си и често да показвате разбиране и подкрепа. Необвързаните представители на вашият зодиакален знак, сега не си струва да вземат сериозни решения.

Може би, ще подновите връзка с бивш приятел, но няма гаранция, че подновените отношения, ще се развият по-успешно от първия път. Семейните този месец, ще трябва да покажат по-голяма строгост към децата, за да укрепят авторитета си. В комуникацията с роднините, може да възникнат някои трудности, защото вашите планове ще бъдат в разрез с намеренията на вашите близки и намирането на компромис ще бъде трудна задача.

Кариера и финанси

В средата на есента натоварването ви на работа, ще бъде огромно и ще трябва да впрегнете всичките си сили, за да се справите с целия обем работа. Въпреки това, ще може да извлечете известна изгода: ще получите нов, безценен опит в непознати области на дейност, както и ще се докажете като специалист във вашия бизнес. В допълнение, този период ще бъде благоприятен по отношение на търговските начинания.

Подписването на нови договори и контракти, се препоръчва да бъде осъществено в средата на октомври. Ако в момента сте на висока длъжност, сега е изключително важно да запазите позициите си и да не губите авторитета си сред служителите. Що се отнася до финансовото положение, този месец няма да бъде много успешен, но до края на октомври ситуацията обещава да се подобри.

Здраве

Тези, които имат проблеми с бъбреците или черния дроб през октомври, трябва да обърнат повече внимание на тяхното здраве. Сега трябва да сте толкова предпазливи, колкото е възможно, пазете се от преохлаждане и настинки, защото ще бъде трудно да се отървете от болестта. Препоръчително е, да направите превантивен преглед този месец или да преминете курс на лечение, за да предотвратите здравословни проблеми.

Риби

През октомври 2018 г. представителите на зодия Риби, трябва да бъдат по-предпазливи в изявленията си, които по невнимание казват. Една лоша дума, може да разруши добри отношения или да навреди на самите вас. Този месец, ще ви бъде трудно, но ще може да се справите с всички трудности и препятствия по пътя към целта.

Когато решавате някакви проблеми и вземате важни решения, трябва да се полагате на богатия си опит. Сега не се препоръчва да разчитате на съдбата и да тръгвате към неоправдани рискове. Към края на месеца, може да направите някои промени в живота си и да осъществите една от дългогодишните си творчески идеи.

Любов и семейство

В областта на любовта, ситуациите обещават да се развиват доста успешно. Тези с постоянната връзка от дълго време, ги очаква спокойствие и хармония. Необвързаните представители на вашият зодиакален знак обаче, не трябва да започват нови отношения в този период, защото сега ще бъдете във властта на илюзиите и е малко вероятно вашите желания да съвпадат с действителността.

Препоръчително е, да бъдете по-реалистични и да не преследвате призрачни идеали. Семейните този месец, активно ще се занимават с възпитанието на децата и ще има много какво да направят. През втората половина на октомври, ще ви остане време, да анализирате и коригирате грешките в личния си живот.

Кариера и финанси

През октомври, не е добре да стартирате мащабни проекти, да подписвате важни договори и да планирате пътувания за дадения период. Времето също е неблагоприятно за авантюри. Този месец трябва да се държите сдържано и не се опитвайте да надхвърляте собствените си сили. Прибързаността сега няма да ви доведе до никъде, опитайте се да бъдете максимално концентрирани и да изпълнявате задачите си една по-една, в никакъв случай едновременно.

Не изпадайте в отчаяние, ако на работното място нещата не се оказват такива каквито бихте искали. В края на месеца, ще има някои положителни промени, ще намерите много нови и интересни неща. Що се отнася до финансите, то тук, също няма да минете без затруднения. Може би вашият доход ще бъде по-малък, отколкото сте очаквали и ще трябва да пестите.

Здраве

През октомври, повече от другите знаци на зодиака, ще бъдете податливи на настинки, така че е силно препоръчително да вземете мерки за укрепване на имунитета. Също така този месец е възможно, влошаване на хроничните заболявания, както и различни видове рецидиви.

Част I – ТУК
част II – ТУК

 

Избрано