Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (08-14 октомври)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще имате разговори или общи ангажименти с мъж от финансов характер. Възможно е да получите пари от мъж (роднина, бизнес партньор, представител на институция и др.)
През тази седмица ще ви разтревожи новина свързана с ваш план или работа, която ще разкрие нечии злонамерени действия или опити за печалба за ваша сметка, пише astro.velida.net.
Лошите новини през тази седмица обаче, не винаги ще бъдат наистина лоши, затова проверявайте всяка информация преди да дадете свобода на емоциите и на реакциите си.


Мнозина ще продължат свои действия свързани с уреждането на важен финансов казус или общи бизнес отношения.
Възможно е получаването на пари с известно закъснение.
През седмицата ще имате повод за събиране или радост свързана с момиче или с млада жена.
Мъжете над 35 години ще получат интересно предложение от финансов характер, което ще обмислят по-внимателно преди да вземат решение.
Младите жени Везни ще имат поводи за радост в личен план. Важен за вас успех сега ще отвори врати за развитието на нови възможности в кариерата, в обществения или политически живот.

Скорпион Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица някои от по-важните ви планове и ангажименти ще имат връзка с момче или с млад мъж.
Подобни действия свързани с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще донесат късмет както на тази личност, така и на вас.
В работата си обаче ще се сблъскате с изоставени задачи, неразрешени проблеми или сложни отношения с някой, с когото работите трудно.
Плановете ви ще се реализират трудно, с много повече усилия или преодоляване на множество спънки и пречки. Възможно е да имате на моменти песимистични или депресивни настроения на работното си място.
През седмицата развитие ще имат разговори или ангажименти свързани с наследство, с продажба на имот (или някаква замяна). Покупката на нова вещ за дома ще доведе до пренареждане на мебелировката в дома ви.
Това ще бъде неблагоприятна седмица за преместване в нов дом(ако имате подобен план).
През седмицата трудно ще се реализират планове свързани с пътуване.
Възможни са конфликти или напрежение в отношенията ви с хора от различни населени места.
Ако пътувате тази седмица възможно е да се сблъскате с транспортни трудности или закъснения.
Младите мъже Скорпион ще имат много позитивна и успешна седмица, в която неочаквани или специални шансове ще трябва да бъдат реализирани с разум и бързина.

Стрелец Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица на любов и хармония независимо от възрастта ви.
Предстоят ви важни събития, разговори или решения предимно касаещи вашия личен живот.
Любовният ви живот може да бъде по-различен, ако фокусирате вниманието си върху създаването или стабилизирането на вече изградена романтична връзка.
Ако имате партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей отношенията ви ще преминат на един нов етап на развитие (надявам се в положителен план).
Тази седмица ще ви изненадат пари, които ще получите от жена или предложение от жена свързано с пари.
Някои от тревогите ви тази седмица ще имат връзка със здравословното състояние на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева ще създаде безпокойство с личните си проблеми или с физическото си състояние.
Тази седмица вещае празненство или друго важно събитие свързано с дете от семейството или от кръга ви роднини.
За някои от вас седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна във финансов план седмица, в която ще имат възможност да получат пари, да заработят по-голяма печалба от бизнеса си и др.

Козирог Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще разрешавате деликатни проблеми от финансов характер предимно с жена или с жени.
Отношенията ви с мъже независимо от вашия собствен пол ще са доста напрегнати и непредсказуеми. Ще имате трудна комуникация както с по-млади, така и с по-възрастни от вас. Ще сте нетърпеливи и това ще предизвиква по-чести противоречия и спорове.
Отношенията ви жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще преминат през изпитание, за което вината ще бъде изцяло ваша.
Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млад човек. Успехи свързани с тях ще отворят нови възможности във финансов план, колкото и странно да звучи това.
Ако имате собствено дете или деца през седмицата ще вложите пари в тяхното образование, развитие на определени заложби и др.
Неприятностите тази седмица ще дойдат и ще си заминат.
Едва ли нещо ще остане висящо, неразрешено за следващата седмица. Разбира се, всичко зависи от собствените ви действия и решения, но сега и късмета ще бъде на ваша страна.
Очаквайте интересни преживявания.
Жените над 35 годишна възраст да внимават с финансовите си разходи или приходи, да правят правилен разчет на паричните си ресурси и да внимават при работа с пари.

Водолей Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще имате повече контакти с роднини, които живеят на разстояние от вас.
Причината за по-оживената комуникация помежду ви може да бъде в организирането на предстоящи събирания или други важни събития в семейството ви.
Някои от вас ще пътуват за да присъстват на годеж или сватба, на рожден ден или друго семейно събитие.
Любовният ви живот ще изиска от вас да покажете една по-голяма емоционалност в отношенията с партньора си.
Ако до вас имате човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, тази седмица преживяванията ви ще са много по-различни, по-динамични и ще оставят след себе си специални спомени.
Във финансов план обаче ще ви се наложи да бъдете много по-практични, внимателни с разходите си и със съхраняването на личните си парични ресурси.
Избягвате импулсивни разходи, покупка на вещи, които не са ви от първа необходимост. Избягвайте предложения свързани с лесни пари, игри на хазарта и др.
В работата си ще преживеете специално (но положително) събитие свързано с колега или клиент.
Възможно е да получите предложение за нова или допълнителна работа чрез човек от кръга ви приятели или познати.

Риби Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате неприятен или труден за изпълнение ангажимент с роднина. Възможни са здравословни проблеми с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който е от кръга ви близки родственици.
Човек роден под един от тези три зодиакални знака може да създаде с действията си напрежение в дома ви. В този случай не е задължително той да бъде ваш роднина.
През седмицата планирайте предварително посещение на мемориално място свързано с роднина или с близък приятел. За това може да имате причина, да имате съновидение, което да провокира подобно действие от ваша страна.
Не е изключена и житейска раздяла с човек, когото познавате.
Някои от изненадите през тази седмица ще ви сварят неподготвени и това може да създаде излишно напрежение или безпокойство във вас самите.
Избягвайте да вземате важни решения през тези седем дни, да поставяте начало на големи промени или други кардинални събития.
Ако сте ангажирани със съдебно дело, то е възможно неочаквано развитие на този юридическия казус.
През седмицата ще имате задачи и дела свързани с млада жена или момиче, която може и да не живее заедно с вас.
Ще ви изненадат събития в живота на жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Жените до 35 годишна възраст ще могат да реализират своя стара идея или план, които досега не са имали шанс за развитие.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Ужас! Откриха търсеният началник на КАТ мъртъв: подробностите!

Публикувано

на

Близо до Бузовград на пътя към Горно Черковище е намерен прострелян в автомобила му началникът на КАТ Казанлък Тодор Николов, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. 

По неофициална информация шефът на КАТ Казанлък се е самоубил.

Използвано е огнестрелно оръжие, с което е прострелян 44-годишният мъж.

По-рано от полицията заявиха че липсва служебното оръжие на Николов, а той бе в неизвестност над 40 часа.

Сигналът за изчезването му подава сестрата Мирослава на 12 декември.

Тодор Николов, който е в системата на МВР от 2005 г., е разведен, живеел със сестра си в Бузовград, на 6-7 км югозападно от Казанлък.

 

 

 

 

Очаквайте подробности.

 

 

Канал 3

Прочети повече

Извън спорта

Вижте петте типа изневеряващи мъже!

Публикувано

на

Мъжете не са това, което бяха. Силният пол става все по-крехък, по-съпричастен, по-търпелив и по-предан. Значи, и причините, поради които изневерява, също трябва да са други.

Неудовлетвореният
Точно поради тази причина изневеряват повечето мъже – малко им е сексът. Всичко друго може да е на „шест“ – топли чувства, мили грижи, уютен дом, но не му ли достига креватната „гимнастика“, нищо не може да го компенсира. Този тип изневеряващ мъж е от най-неуловимите – винаги намира безопасни и удобни варианти да „кривне“ от правия път, пише rozali.com. Обикновено подбира семейни жени с подобен проблем – неудовлетворени. Вкъщи продължава да се държи по обичайния начин, поддържа и сексуални отношения с половинката си. С времето обаче започва да се усеща промяна в семейната атмосфера, положителните емоции избледняват…
Как да се справим? Правете повече секс, за да няма нужда мъжът ви да търси и други партньорки. Сексолозите смятат, че много жени са с погрешно разбиране за секса – използват го като средство за възпитание на мъжа, за награда при добро държание. А той е от жизнена необходимост като съня, например. Трябва да разговаряте по темата свободно и откровено. Повечето двойки биха могли да имат хармоничен полов живот, ако споделят проблемите и желанията си.

Умореният
Мъжът може да е по-силен физически, но „рухва“ от грижи, за които жената няма граници – например бебе, което го буди нощем, съпруга, която го „юрка“ с домашни задължения, възрастни родители, които се нуждаят от помощта му всеки ден… Ако прибавим и вечния недостиг на пари – всички вкъщи все от него искат, а той все се трепе и все не стигат, ето ви причина да потърси разтуха навън. Обяснението му, ако го разкрият, звучи много обидно за партньорката, с която живее под един покрив – непоносимо тежко му било, нямал повече сили, а тя въобще не му помага…
Как да се справим? Когато почувствате, че е отегчен от битовизмите, не му натяквайте, че „ние всички…, само ти…“ Така му показвате, че той е извън семейния кръг и неволно му давате зелена светлина да се държи егоистично. Вместо това се постарайте да преразпределите задълженията, да осигурите време само за вас двамата, да се забавлявате, а не само да „робувате“ на дома и децата. Ако все пак вече ви е изневерил, най-добре забравете за случката. Не я приемайте като предателство, а като ситуация, която помага за личностното израстване на мъжа. Колкото странно да ви звучи, към този тип изневяра са склонни отговорни мъже, които се чувстват добре в семейството си, но трудният бит ги кара да търсят отмора извън дома.

Романтичният
Този мъж не търси нови партньорки, те сами го намират. Случва му се внезапно (за него), като звездопад в непрогледна нощ. Толкова е зашеметен от новата си връзка, че няма как да не го разкрият вкъщи. Жена му не може да го познае – не, по-точно, ще го познае, защото се е държал така някога, при първите им срещи…
Сексолозите смятат, че съвременните мъже стават все по-романтични, ухажват, „треперят“ над любимата си в началото, но… После сякаш свикват с нея, започват да не я забелязват, не проронват дума, гледат отнесено през прозореца… Всичко това е сигнал, че нещо се е случило. Романтичните мъже доста напомнят влюбените жени – ако ги превземе магията, те не искат да излязат от плена й.
Как да се справим? При този тип склонен на изневяра мъж може да приложите страданието като профилактична мярка. Накарайте го да се терзае, да се разкъсва от съмнения дали нещо не става с вас – от време на време говорете за любовта, но съвсем абстрактно, сякаш ви се изплъзва това чувство, гледайте тъжно към небето, проронвайте условни фрази от рода „какво ли.., ако…“ В случай, че изневярата му вече е факт, изчакайте „бурята“ да отмине. Романтикът е като стихия – страстта го отвява, но преминава. След това обаче помислете заедно как ще продължите да живеете.

Обиденият
Мъжете също могат да бъдат злопаметни и да търсят отмъщение.Тази черта е по-присъща на женския характер (що се отнася за любовните отношения), но представете си как се чувства един унижен и обиден мачо. Подложен ли е и на постоянна критика от половинката си – как да не си хване любовница. Та тя го гледа възхитено и аплодира всяка негова стъпка, а вие – надменно и укорително.
Този тип изневяра се случва и при мъже, на които са им изменили, или избраницата им не отговаря със същата сила на чувствата им. Често е неочаквано за жената – тя си мисли, че й е в „кърпа вързан“, а той…
Как да се справим? Приложете изпитаното правило в педагогиката – на пет похвали едно порицание. Възхищението и одобрението винаги трябва да са повече от критиките, дори само защото колкото са по-редки забележките, толкова по-голямо внимание им се отдава. Ако вече ви е изневерил, ще се наложи да изчакате да мине време, дори да потърпите „другата“. Започнете обаче колкото се може по-рано да прилагате силата на позитивното въздействие, иначе със сигурност ще се наложи да се разделите.

Приемащият изневярата
Той просто така е възпитан – не от родителите си, а от обществото, в което всеки гони колкото се може повече „бройки“. Да имаш семейство и деца – това не е достатъчно. Трябва да имаш и авантюри, споменът за които да те „топли“, когато остарееш.
В интерес на истината трябва да кажем, че не всички изневери при този тип мъже са на сексуална основа – случва се да имат интересни приятелства или вълнуващи флиртове с жени, с които не стигат до леглото. Въпреки това тези отношения подриват семейните основи.
Как да се справим? Превъзпитайте го. Покажете му ясно, че такова поведение е неприемливо за вас, че ви обижда и наранява. Ако чувствата ви са силни, той ще се „поправи“. В случай, че тази тактика не проработи, се налага да направите личен избор – или да продължите да го обичате независимо от поведението му, или да го разлюбите и да си тръгнете. Няма смисъл да си късате нервите, ако верността на партньора е задължително условие за вас. Потърсете човек със сходни възгледи./bulnews.bg

Прочети повече

Извън спорта

Старши комисар Хаджиев: Изчезването на шефа на КАТ – Казанлък е необяснимо (ВИДЕО)

Публикувано

на

Продължава издирването на Тодор Николов, който е в неизвестност от 12 декември

родължава издирването на началника на КАТ – Казанлък  Тодор Николов. В четвъртък стана известно, че той е в неизвестност от 12 декември.

За мен е абсолютно необяснимо към момента, коментира днес директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. Силно се надявам, че не е станал жертва на престъпление, каза още той.

„Ръководството на дирекцията е изключително притеснено от факта, че повече от 40 часа липсва информация относно местонахождението на Тодор Николов. Допълнително се притесняваме, че липсва служебното му оръжие от касата на служителя“, посочи директорът на ОДМВР – Стара Загора пред журналисти.

Старши комисар Георги Хаджиев обясни, че от момента, в който началникът на районното му е докладвал за случая, е разпоредил в Районното управление в Казанлък да бъде сформиран Оперативен щаб, който да планира, организира и проведе издирвателни мероприятия, за да се установи местонахождението на Тодор Николов. Към настоящия момент нямаме положителен резултат.

„Продължава издирването. От вчера колегите от Районно управление – Казанлък са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че евентуално могат да бъдат посетени от колегата. Предстои да бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме един проведен разговор вчера от 16.20 часа. От тогава и трите телефона, за които имаме информация, са изключени“, каза още Георги Хаджиев.

Той посочи още, че няма връзка със случая със задържания от РПУ Казанлък. Аз поне такава връзка не намирам, не бих могъл да кажа до момента какви са причините за изчезването на колегата, каза Хаджиев и обясни, че е разговарял с близки на Николов.

Началникът на районното управление на МВР в Казанлък Стойчо Крачолов каза, че Николов е споделил с него за здравословен проблем и това било причина за промяна на поведението му през последните седмици./Вести

 

Прочети повече

Избрано