Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (08-14 октомври)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще имате разговори или общи ангажименти с мъж от финансов характер. Възможно е да получите пари от мъж (роднина, бизнес партньор, представител на институция и др.)
През тази седмица ще ви разтревожи новина свързана с ваш план или работа, която ще разкрие нечии злонамерени действия или опити за печалба за ваша сметка, пише astro.velida.net.
Лошите новини през тази седмица обаче, не винаги ще бъдат наистина лоши, затова проверявайте всяка информация преди да дадете свобода на емоциите и на реакциите си.


Мнозина ще продължат свои действия свързани с уреждането на важен финансов казус или общи бизнес отношения.
Възможно е получаването на пари с известно закъснение.
През седмицата ще имате повод за събиране или радост свързана с момиче или с млада жена.
Мъжете над 35 години ще получат интересно предложение от финансов характер, което ще обмислят по-внимателно преди да вземат решение.
Младите жени Везни ще имат поводи за радост в личен план. Важен за вас успех сега ще отвори врати за развитието на нови възможности в кариерата, в обществения или политически живот.

Скорпион Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица някои от по-важните ви планове и ангажименти ще имат връзка с момче или с млад мъж.
Подобни действия свързани с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще донесат късмет както на тази личност, така и на вас.
В работата си обаче ще се сблъскате с изоставени задачи, неразрешени проблеми или сложни отношения с някой, с когото работите трудно.
Плановете ви ще се реализират трудно, с много повече усилия или преодоляване на множество спънки и пречки. Възможно е да имате на моменти песимистични или депресивни настроения на работното си място.
През седмицата развитие ще имат разговори или ангажименти свързани с наследство, с продажба на имот (или някаква замяна). Покупката на нова вещ за дома ще доведе до пренареждане на мебелировката в дома ви.
Това ще бъде неблагоприятна седмица за преместване в нов дом(ако имате подобен план).
През седмицата трудно ще се реализират планове свързани с пътуване.
Възможни са конфликти или напрежение в отношенията ви с хора от различни населени места.
Ако пътувате тази седмица възможно е да се сблъскате с транспортни трудности или закъснения.
Младите мъже Скорпион ще имат много позитивна и успешна седмица, в която неочаквани или специални шансове ще трябва да бъдат реализирани с разум и бързина.

Стрелец Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица на любов и хармония независимо от възрастта ви.
Предстоят ви важни събития, разговори или решения предимно касаещи вашия личен живот.
Любовният ви живот може да бъде по-различен, ако фокусирате вниманието си върху създаването или стабилизирането на вече изградена романтична връзка.
Ако имате партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей отношенията ви ще преминат на един нов етап на развитие (надявам се в положителен план).
Тази седмица ще ви изненадат пари, които ще получите от жена или предложение от жена свързано с пари.
Някои от тревогите ви тази седмица ще имат връзка със здравословното състояние на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева ще създаде безпокойство с личните си проблеми или с физическото си състояние.
Тази седмица вещае празненство или друго важно събитие свързано с дете от семейството или от кръга ви роднини.
За някои от вас седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна във финансов план седмица, в която ще имат възможност да получат пари, да заработят по-голяма печалба от бизнеса си и др.

Козирог Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще разрешавате деликатни проблеми от финансов характер предимно с жена или с жени.
Отношенията ви с мъже независимо от вашия собствен пол ще са доста напрегнати и непредсказуеми. Ще имате трудна комуникация както с по-млади, така и с по-възрастни от вас. Ще сте нетърпеливи и това ще предизвиква по-чести противоречия и спорове.
Отношенията ви жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще преминат през изпитание, за което вината ще бъде изцяло ваша.
Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млад човек. Успехи свързани с тях ще отворят нови възможности във финансов план, колкото и странно да звучи това.
Ако имате собствено дете или деца през седмицата ще вложите пари в тяхното образование, развитие на определени заложби и др.
Неприятностите тази седмица ще дойдат и ще си заминат.
Едва ли нещо ще остане висящо, неразрешено за следващата седмица. Разбира се, всичко зависи от собствените ви действия и решения, но сега и късмета ще бъде на ваша страна.
Очаквайте интересни преживявания.
Жените над 35 годишна възраст да внимават с финансовите си разходи или приходи, да правят правилен разчет на паричните си ресурси и да внимават при работа с пари.

Водолей Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще имате повече контакти с роднини, които живеят на разстояние от вас.
Причината за по-оживената комуникация помежду ви може да бъде в организирането на предстоящи събирания или други важни събития в семейството ви.
Някои от вас ще пътуват за да присъстват на годеж или сватба, на рожден ден или друго семейно събитие.
Любовният ви живот ще изиска от вас да покажете една по-голяма емоционалност в отношенията с партньора си.
Ако до вас имате човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, тази седмица преживяванията ви ще са много по-различни, по-динамични и ще оставят след себе си специални спомени.
Във финансов план обаче ще ви се наложи да бъдете много по-практични, внимателни с разходите си и със съхраняването на личните си парични ресурси.
Избягвате импулсивни разходи, покупка на вещи, които не са ви от първа необходимост. Избягвайте предложения свързани с лесни пари, игри на хазарта и др.
В работата си ще преживеете специално (но положително) събитие свързано с колега или клиент.
Възможно е да получите предложение за нова или допълнителна работа чрез човек от кръга ви приятели или познати.

Риби Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате неприятен или труден за изпълнение ангажимент с роднина. Възможни са здравословни проблеми с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който е от кръга ви близки родственици.
Човек роден под един от тези три зодиакални знака може да създаде с действията си напрежение в дома ви. В този случай не е задължително той да бъде ваш роднина.
През седмицата планирайте предварително посещение на мемориално място свързано с роднина или с близък приятел. За това може да имате причина, да имате съновидение, което да провокира подобно действие от ваша страна.
Не е изключена и житейска раздяла с човек, когото познавате.
Някои от изненадите през тази седмица ще ви сварят неподготвени и това може да създаде излишно напрежение или безпокойство във вас самите.
Избягвайте да вземате важни решения през тези седем дни, да поставяте начало на големи промени или други кардинални събития.
Ако сте ангажирани със съдебно дело, то е възможно неочаквано развитие на този юридическия казус.
През седмицата ще имате задачи и дела свързани с млада жена или момиче, която може и да не живее заедно с вас.
Ще ви изненадат събития в живота на жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Жените до 35 годишна възраст ще могат да реализират своя стара идея или план, които досега не са имали шанс за развитие.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

П🔞рнозвезди споделиха за какво си мислят по време на сцени (ВИДЕО)

Публикувано

на

Актрисата Блейк Уайлд каза, че по време на снимките постоянно мисли за правилната позиция на тялото си по отношение на камерата. Въпреки това, към края на сцената момичето започва да мисли за храна. „Какво ще ям след снимките? Каква пица ще получа? Горе долу такива мисли ме занимават,“ споделя Уайлд.

Тя също така добавя, че се наслаждава на процеса по време на работа, но той не я възбужда особено.

Според порно звездата Джеси Лий Пиърс, по време на снимки често се тревожи дали наистина се харесва на партньора си или той просто се преструва. По време на някои сцени момичето мисли за домакинската си работа.

„На такива снимки можеш да се отпуснеш, така че умът ми може да задава въпроси за това, какво прави моята котка. Ще трябва ли да я нахраня? По-късно ще отида в пощата. Такива ежедневни неща“, казва Пиърс.

Момиче на име Мадисън каза пред репортери, че непрекъснато си тананика песни в главата си, докато заснема сцени на орален секс.

„Любимата ми песен е“ Черно кадифе „. Пеенето ми помага да изчисля точното време и да бъда в правилното настроение …

Песните също са чудесни за синхронизацията на моите движения „, разкрива тайната на успеха си тя.

Преди това журналистите интервюираха гейове, които страдат от порномъст на бивши партньори. Младите хора казаха, че се чувстват ужасно след инцидента.

Превод: Blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Трите двойки зодии, които НЕ могат да се понасят

Публикувано

на

Има хора, които не могат да си паснат, каквото и да се случи. Ако случайно попаднат във връзка, много скоро ще разберат, че няма шанс да изкарат дълго заедно. Това са 3-те двойки зодии, които имат най-силна непоносимост един към друг.

 

Овен и Дева

 

Овните са индивидуалисти, горди са и искат цялото внимание въхру себе си.

Те обичат простичките истини и мразят да си усложняват живота.

Докато Девите са истински мислители, които анализират непрекъснато случващото се наоколо и често изпадат в депресивни състояния.

Овните не понасят това – те са ведри, животът е лесна задача за тях и приемат проблемите като предизвикателство.

Докато Девите трудно се справят с непредвидени ситуации и действат много предпазливо.

Евентуална любовна връзка между тях е немислима. Просто не си пасват!

Вижданията им за любовта са коренно различни. Овните искат повече време, за да почувстват, че една връзка става сериозна, докато Девите моментално искат взаимоотношенията им да станат сериозни.

Всичко между тези две зодии завършва с караници и в крайна сметка – никога не си проговарят.

 

Лъв и Козирог

 

Зодиите, които не могат да живеят под един покрив и това е доказано с хиляди примери.

Лъвовете са домошари, обичат семействата си и цял живот се стремят да създадат здрава семейна среда, а те да бъдат главата на семейството.

Козирозите са прекалено инатливи, за да допуснат някой да ги води или контролира.

Точно за това и често се получават сбълсъци за надмощие, в които накая никой не печели, защото всеки държи на своето.

Лъвовете са добродушни и прощават лесно, но Козирозите са възползват от добротата и им се качват на главата.

Те са малко отмъстителни и когато нещо не им хареса, си го връщат двойно. Любовна връзка между тези две зодии е невъзможна.

Единствено страстта ги подвежда в началото, но след това разбират, че освен нея, всъщност нямат нищо друго.

 

Водолей и Риби

 

Скандалите при тази зодиакална двойка никога не стихват.

Водолеите си имат план в живота, който следват сериозно и не обичат някой да им се бърка и да решава вместо тях.

Рибите от своя страна не допускат, че освен тяхната истина, съществува и друга.

Гледането в различни посоки е основният недостатък на тази зодиакална двойка.

Водолеите са много принципни, обичат реда и не понасят несправедливостта.

А Рибите често се държат несправедливо спрямо тях и това ги изкарва извън релси. В любовен план положението е непоносимо.

В началото връзката им тръгва измамно добре, но на по-късен етап всеки вади кирливите ризи и скандалите са неизбежни.

Източник: Актуално.ком

Прочети повече

Извън спорта

Аз съм зодия Телец!

Публикувано

на

Слънцето минава през знака Телец от 20 април до 20 май – време, когато природата избухва пълнокръвно в цветове, светлина, топлина. Сетивата се насищат с усещане за изобилие, блаженство и благоденствие. Това е сезонът на плодородието и всички земни твари се отдават на удоволствието от живота, радват се, обичат се, зачеват и отглеждат своите малки, пише bg-astrology.net.

    Слънцето минава през знака Телец от 20 април до 20 май – време, когато природата избухва пълнокръвно в цветове, светлина, топлина. Сетивата се насищат с усещане за изобилие, блаженство и благоденствие. Това е сезонът на плодородието и всички земни твари се отдават на удоволствието от живота, радват се, обичат се, зачеват и отглеждат своите малки.

Така и Телците са въплъщение на силата, мощта, устойчивостта и неизчерпаемия резерв от енергия. Но енергията при тях не е експлозивният, невъздържан и недълговечен изблик на Овните. При Телецът тя е мека, бавна и насочена към конкретна, много съществена и дълбока страст.

Родените под този знак имат дарбата да оценяват изкусното и красивото, но и да се наслаждават на простичките радости. Те умеят да създават уют и внушават спокойствие, никога (почти) няма да ги видите на ръба на нервна криза. Освен когато са стигнали предела на търпението си – тогава бъдете добри тореадори.
Телците приземяват околните с чувство за хумор и реализъм, те са комфортен пристан от действителността, в който могат да пуснат котва всички онези с драматична склонност лесно да се заразяват от преувеличени блянове и нереалистични обещания.
Телците са изключително талантливи, с удивителен усет за форма, цвят и внушение на емоция или състояние чрез сетивни впечатления. Те се славят със своето постоянство, упорство и издръжливост. И са големи инати – не биха отстъпили и на йота от мнението си, убеждението си и начина си на живот. Трудно прегръщат промяната тези „животни“, но нещата, в които вярват са се утвърждавали и „ферментирали“ с времето, добивайки плътност и дълбочина. Затова и всеки край тях спокойно може да се опре на здравото им рамо и да знае, че е стъпил на стабилна почва, когато земята навън се тресе. Отдадат ли се на кауза или приятелство, Телците са верни до гроб, лоялни до мозъка на костите си.
Второто име на живота обаче е промяна. Трудно ? се поддават и се съпротивляват до последно. Ако искате да убедите в нещо Телец, в никакъв случай не използвайте груба сила – зариват дълбоко копита и не помръдват. Има една приказка: Телец не се бута, а само се води отпред. И то с достатъчно привлекателен морков. Макар природата му да не е агресивна, когато е притиснат, той се съпротивлява и накрая избухва като вулкан, който помита всичко по пътя си. Тогава губи представа за силата си и дава воля на гнева си, изпотрошавайки всичко. А накрая се чувства също толкова уязвен и съкрушен, колкото пораженията наоколо.
Телецът е земен и фиксиран знак, затова държи на навиците си и изпитаните практики. Той обича да се наслаждава и познава най-добрите ресторанти в града както никой друг. Но пък не изпитва особено въодушевление да пробва нови, непроверени места, след като веднъж е намерил райското си кътче. Ако сте същият ценител на добрата храна, напитки и обстановка, ще се наслаждавате на безметежност в компанията на своя любим Телец.
Но ако сте Близнаци или Стрелец и обичате разнообразието, екзотиката, непознатите вкусове, лекия риск в избора, Телецът няма да е най-подходящият спътник във вашите непредсказуеми нощи. Можете обаче много да си дадете – Стрелецът, който не по-малко обожава удоволствията, би могъл покаже на земния знак нови аспекти на преживяването. Само прекрачете мъничко зоната на комфорт, Телци.
Взаимоотношенията и любовта са важни за Телците. Всичко, което омайва сетивата, в това число и властта на емоциите, е източник на удоволствие за тях. Стремят се към хармония, романтика и тотално отдаване във връзките. Като любовници те са страстни, обичат секса, но се славят с високата си потентност и слабото си въображение. Не обичат нестандартното и се придържат към добрата, стара, изпитана традиция. Този знак не е подходящ за отворени бракове и експерименти.
Телците имат силно развито собственическо чувство, не обичат емоционалните игри и обърквания, а ревността е едно от най-неприятните им качества. Не че са много по-ревниви от кой да е друг знак – просто Телците не се справят с нея деликатно и интригантски, а я проявяват простодушно, открито, директно, давайки ясно да се разбере, че за тях връзката е обвързване и носи със себе си ангажимент и отговорност.
Някои хора ги обвиняват в бавна мисъл. Вярно е, че абстрактното мислене не е тяхната стихия, нито ги бива да жонглират с фантастични, иновативни и оригинални идеи. Но затова пък интересите им гравитират около установени принципи – затова ги привличат историята и наследството, и всичко, което е устояло на проверката на времето. В търговията биха се занимавали с недвижимо имущество, произведения на изкуството и антикварни стоки, неща, които имат неоспорима стойност, доказана отдавна.

Бидейки първият земен знак в зодиака, Телецът се зарежда с енергия и се чувства духовно обогатен, когато осъществява контакт с природата. Досегът със земята го прави щастлив – всеки уважаващ себе си Телец трябва да си има малка градинка, където да заравя пръсти в пръстта и да усеща пулса на живота.
Телец управлява гърлото и немалко представители на този знак имат хубав глас, а някои от тях са световноизвестни музиканти и изпълнители. Телците обикновено имат приятна визия, земна красота, плътно тяло, пращящо от жизненост.

Прочети повече

Избрано