Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за месец май

Публикувано

на

Овен Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през май ще преживеете някои сложни моменти свързани с млад мъж, вероятно от кръга ви роднини.
Възможни са грижи свързани с неговото здраве или необходимост от вземане на важни решения за неговото бъдеще.
Май ще бъде благоприятен месец за начало на любовна връзка или за развитие на вече създадена такава, която е започнала при необичайни обстоятелства, пише astro.velida.net.
През този месец може да вземете важни решения свързани с бъдещето на вашите отношения.


През май ще присъствате на събиране по-важен повод, свързан с момче или с млад мъж. Ще ви се наложи да направите избор на подходящ, но и полезен подарък.
През този месец ще има повече раждания на момчета в кръга ви от роднини, приятели, колеги, съседи и др.
През този месец няма да успеете да реализирате всички свои очаквания, но това което ще постигнете ще е важно и ще има дълготрайно значение за бъдещето ви.
През май на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, както и такива свързани с хора, които са негативно настроени към вас.
През май ще ви изненадат пари или финансов успех на момиче или млада жена, която е ваша роднина.
Младите жени Овен ще имат благоприятен във финансово отношение месец, в който изненадващи събития ще работят в тяхна полза.
Младите мъже Овен ще преминат през месец на трудни промени или адаптиране към нови условия на живот.

Телец Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през май ще преживеете различни събития свързани с пътуване или с гости, които ще посрещнете от друго населено място.
През май избягвайте конфликти в дома си, независимо колко сериозна причина имате затова. Ситуацията ще се развие много неприятно и някой от засегнатите може да реагира неочаквано за вас.
През май бъдете предпазливи във финансови споразумения или друг вид отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Като цяло през този месец ще имате поводи за много силни, позитивни преживявания, но и неприятните моменти няма да са малко, ако изпуснете контрола върху собствените си емоции.
През този месец помогнете на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, без да чакате отплата.
Ако имате романтичен партньор роден под тези три зодиакални знака, отношенията ви ще бъдат поставени на сериозни изпитания при възникването на една неочаквана ситуация.
През май ще получите интересни новини или предложение чрез хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Възможно е гостуване, за което сте направили или получили предварителна покана.
През май професионалните ви ангажименти и отношения ще се развиват без особени сътресения, но някои от вас вероятно ще обмислят една бъдеща промяна на работното си място.
През този месец жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятно време за пътуване на близки и далечни разстояния, особено по семейни причини.

Близнаци Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през май бъдете внимателни с предложения или документи, които ще имат връзка с имот, който притежавате или друг вид собственост на семейството ви.
Внимание ще изискат ваши покупки, за които ще трябва да получите някаква гаранция или пазете всички документи от покупката.
През май ще възникне напрежение около едно пътуване, което ще трябва да предприемете сами, със семейството си или ще касае член на семейството ви.
През този месец ще ви изненада една неприятна новина свързана с човек, когото познавате и който живее на близко разстояние от вас.
Като цяло през този месец внимание ще изискат финансовите ви дела, тъй като е възможна загуба на пари или да направите неразумен разход.
През този месец хора от кръга ви приятели или роднини, ще ви споделят за сериозни проблеми на работното си място или ще преживеят загуба на работа.
Възможно е да посетите държавна, банкова или друга институция по въпроси, които ще изискат по-дълго време за разрешаване.
Във финансов план месец май ще има с какво да ви зарадва и с какво да ви разочарова.
Вероятно ще прекарате ден или повече извън дома си по приятен повод.

Рак Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през май ще имате интересни нови познанства, развитие на стари приятелства или благоприятни за вас ангажименти с хора родени под водните или земни зодиакални знаци.
С внимание приемете предложение или покана от страна на мъж, който е роден под знака на една от тези зодии.
През този месец ще възникнат проблеми и неприятности свързани със здравословен проблем (най-вероятно на роднина), който ще възникне внезапно и ще има неясно или непредвидимо развитие.
През този месец очаквайте важно събитие в живота на млади хора, което вероятно ще бъде повод за събиране с роднини или приятели.
Този месец вещае важни събития в любовния ви живот и в любовта на хора от близкия ви кръг роднини или приятели. Възможни са всякакви събития в този план, включително сватба или раждане на дете.
През май ще възникне една интересна идея или възможност за промяна благодарение на приятелските ви връзки, която ще рефлектира благоприятно върху финансовото ви състояние.
Месец май ще бъде специален месец за жените над 35 годишна възраст, с развитие на важни събития в семейството, в брака и в личния им живот като цяло.
Мъжете над 35 годишна възраст ще създадат нови познанства с хора, които тепърва ще имат важно влияние или присъствие в живота им.
Младите мъже и жени от този зодиакален знак, ще имат благоприятен месец за реализиране на своите предварително планирани дела.

Лъв Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през май трудно ще реализирате една промяна, тъй като различни обстоятелства ще ви принудят да я отложите за по-късно през годината.
Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела.
През май ще имате посещение или телефонен разговор свързан с неприятна новина, която ваши роднини или приятели ще споделят с вас. Всъщност те ще пребързат с нейното споделяне, тъй като през следващите дни събитията ще имат положителен обрат.
Интересно развитие ще имат ваши приятелски или любовни отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
През този месец на някои от вас им предстои раздяла с момче или с млад мъж, поради старт на ново начало в неговия живот: нова кариера или образование в друг град или държава.
През май ще възникне неприятен конфликт в дома ви свързан с пари или с финансов документ, плащане, което сте пропуснали или забравили.
През този месец отношенията между различните поколения ще са интересни и полезни и за двете страни. Това особено важи за отношенията между бащи и дъщери, които ще бъдат запомнени със специални преживявания.
През този месец ще присъствате на събиране свързано с човек от кръга ви приятели, където ще отидете с предварително подготвен подарък.

Дева Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Дева, месец май най-вероятно ще запомните с неочаквано или много емоционално пътуване, независимо от неговото разстояние.
Като цяло през този месец изненадите ще бъдат свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Повечето от тези събития ще бъдат положителни или с важно значение за бъдещето ви.
През май ще възникне нова възможност за развитие в кариерата ви, благодарение на предложение или протекция от страна на жена.
През май бъдете предпазливи във финансовите си дела свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Възможно е поради различни причини да допуснете пропуски или грешки, които да създадат напрежение, недоверие или загуба.
Месец май няма да е благоприятен месец за развитие на любовните ви отношения, особено ако имате партньор роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Възможно е особеностите на вашия или неговия/ нейния характер, да бъдат причина за сериозни разногласия или раздяла.
През май ще получите новина свързана със здравословен проблем на човек от кръга ви роднини.
Определени неприятности, които ще възникнат през този месец ще трябва да бъдат оставени на естественото им развитие, колкото и да ви е неприятно това, тъй като намесата или натиска от ваша страна за тяхното разрешаване, ще ви създаде много по-сериозни проблеми.
Жените на 35 годишна възраст ще имат благоприятен месец за постигане на важни резултати в работата или в бизнеса си.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Вашият хороскоп за последната пълна седмица от юли (22.07-28.07)

Публикувано

на

Стрелец Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през август ще възникнат различни моменти на напрежение и стрес свързани с хора, които познавате. Това ще са събития, които ще определят тяхното бъдеще по някакъв начин и ще бъдат свързани с голяма житейска промяна, пише astro.velida.net.
Като цяло през този месец вашите основни ангажименти, планове или събирания ще имат връзка с хора от ежедневното ви обкръжение: роднини, колеги или приятели. Ще имате срещи или събирания по специален повод свързан с тях.
През този месец ще следите важно събитие в семейството на ваши приятели: годеж, сватба, раждане на дете и др.
Някои от несемейните представители на зодиакалния знак Стрелец ще получат сериозно предложение за брак или ще поставят началото на общо съжителство с настоящия си партньор.
Във финансов план август ще изиска от вас повече внимание и планиране на разходите през месеца.
През тези тридесет и един дни избягвайте рискове или неприятности, не търсете лесни печалби. Могат да възникнат забавяния около пари, които очаквате да получите.
Битови проблеми ще възникнат около имот, който притежавате или мебели, техника в дома ви. Тези неща, могат да предизвикат необходимост от непланиран или скъпоструващ ремонт, закупуване на нова вещ и др.
Сериозните ангажименти, които ще имате през този месец, нека не бъдат причина за напрежение в отношенията ви.
Конфликтите през този месец могат да забавят или осуетят реализацията на плановете ви.
Като цяло живота ви върви в правилна посока, независимо от вашите собствени усещания на този етап.

Козирог Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през август вероятно ще посрещате приятели и роднини отдалеч или ще пътувате за да им гостувате.
Възможна е раздяла с роднина или с приятел, който ще замине да учи, да работи или да живее зад граница.
Разходите ви през този месец вероятно ще се окажат по-големи от приходите, но затова има конкретна и важна причина.
През август ще възникне забавяне на пари, на които ще разчитате и това може да бъде причина да поискате помощ от родител, роднина или да вземете заем.
През този месец пазете личните си вещи и пари на обществени места.
През август ще преживеете безпокойство свързано със здравословните проблеми на близка жена или приятелка.
Ще възникне необходимост да вземете едно важно решение през този месец и то ще бъде причина за напрежение или безсъние. Вероятно нещата сами ще намерят своето разрешение.
През август ще имате среща с хора, които са в някаква финансова безизходица или са допуснали грешка, провал от финансов характер.
Август вещае неприятна новина свързана с жена и със събитие в нейния живот свързано със съдебно дело, юридически казус или друг сериозен проблем свързан с работата и.
Добрите новини през този месец ще ви успокоят, че вървите по правилния път на развитие. Те ще ви заредят с оптимизъм и енергия да продължите напред. Предстоят ви интересни срещи, разговори, комуникация с хора отблизо и далеч.
През август ще получите предложение, трудно ще отхвърлите, независимо с какво е свързано.

Водолей Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през август ви предстоят различни събития свързани с хора, които живеят на разстояние от вас.
През август мнозина ще пътуват с цел ваканция, събиране свързано с личен празник, преместване по местоживеене и др.
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване, особено ако то е свързано с туризъм, почивка или друг вид забавления.
През този месец може да получите новина свързана с майчинство или с раждането на дете.
През август може да получите неприятна новина свързана с жена, която живее в същото населено място като вас.
Затруднения или някакъв вид грижи може да възникнат около роднина, който ще преживее труден момент в живота си, свързан със загуба или друга лична драма.
Повече емоционално натоварване може да имате около човек от собственото си семейство.
През август ви предстоят най-различни непредвидени или инцидентни срещи.
През този месец ще получите важна за вас информация или придобивка, нещо което ще бъде полезно за вас в бъдеще.
Може да имате късмет и във финансовите си дела, като получаване на неочаквани пари или по-добра печалба от работа/бизнес.
През август ще получите предложение, договор или документ, който ще ви направи по-сигурни за бъдещето ви. Тези неща могат да осигурят успешната реализация на конкретен ваш план.
Проявите на неискреност или манипулация от страна на някои хора може да ви принуди да се отдалечите от тях. Избягвайте обаче емоционални реакции, конфликти и др.

Риби Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Риби, август ще бъде един интересен месец за вас с развитие на полезни за бъдещето ви отношения.
През този месец може да очаквате развитието на интересни събития свързани с жена, с която живеете или работите заедно.
През този месец мнозина от представителите на знака Риби, ще могат да очакват печалба от неочакван източник.
Децата родени под знака на Риби ще са източник на положителни емоции, вероятно най-вече поради техни лични празници и постижения на база талант и умения.
През август в дома или в семейството ви ще се преживее важно събитие свързано с роднина, който живее в момента в друго населено място.
Някои от вас през този месец ще са присъстват на събития свързани с годеж, сватба или ше се зарадват на новина за раждането на дете.
През август ви предстоят много емоции свързани с пътуване. Тези събития, вероятно ще са част от започнала вече или предстояща промяна в семейството ви.
През този месец може да очаквате успех в съдебен или юридически казус свързан с имущество (ако сте ангажирани с подобен казус).
Ако имате очаквания за пари, които да получите чрез жена, те определено ще се реализират.
Неприятности с хора от кръга ви съседи или колеги ще имат неочакван обрат.
През август очаквайте успех важно за вас предложение, което ще дойде чрез човек, който е ваш ръководител или бизнес партньор.
През август е имат по-добри финансови възможности, отколкото през юли. Разходите ви обаче са непредсказуеми.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ II – ТУК

Прочети повече

Водещи новини

Вашият хороскоп за последната пълна седмица от юли (22.07-28.07)

Публикувано

на

Овен Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през август ще вложите много амбиция и решителност при реализирането на различни действия и планове от финансов характер, пише astro.velida.net.
Предстои ви да се срещнете с представители на институция или банка. Ще имате желание да запомните този месец с конкретни успехи, а не само с обещания и надежди.
През август е възможно получаване на пари чрез банка или човек, с когото имате финансови взаимоотношения.
Бъдете предпазливи в един разговор или конфликт с представител на юридическа институция, на органите на закона или властта.
Ако сте ангажирани със съдебно дело, очаквайте конфликт или други непредсказуеми преживявания.
През август може да направите покупка за дома си на изгодна (промоционална) цена.
Някои от вас ще запомнят този месец с промени свързани с нова квартира, дом и др.
През този месец ще имате надежда свързана с обещание от страна на човек, с когото работите заедно.
Очаквайте развитието на събития свързани с жена роднина или приятелка, които ще касаят нейния любовен живот или брак.
Мъжете Овен ще прекарат по-голяма част от времето си деца или по-млади хора, ще търсите развлечения и забавления, които ще събудят детинските ви спомени и преживявания.
Жените ще имат труден или неприятен ангажимент или грижи с мъж. Възможни са тревоги свързани със здравето на мъж или други сериозни проблеми около него.

Телец Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през този месец ще имате важна среща, която ще бъде съпроведена с по-голямо напрежение или с по-големи очаквания относно резултатите от нея.
През август е възможно да имате грижи или други ангажименти свързани с болен роднина, приятел, колега. Възможно е вие самите да направите посещение при лекар или зъболекар.
Проблеми ще възникнат в живота на роднина или приятел, който в момента е на далеч от вас.
Добре е да знаете, че неприятностите, които ще ви натоварят през август ще намерят своето разрешение вероятно още в рамките на този месец. В голяма степен ще разчитате на собствената си интуиция, която ще ви насочва към правилни действия и решения.
През този месец ще постигнете успех, който ще премахне от плещите ви тревогите на стар проблем или на неприятни за вас отношения.
През август ще имате разходи свързани със събитие в семейството ви: рожден ден, имен ден, годеж, сватба, раждане и др.
Август може да предизвика най-различни неприятни или неочаквани промени свързани с пътуване. Ще получите неочаквани новини за хора, които живеят надалеч от вас.
Може да получите съобщение или информация, която ще сложи край на ваше очакване, план, желание свързано с пътуване.
Ако все пак тръгнете на път внимавайте и се съобразявайте с правилата на движение по пътищата.
Избягвайте да се ангажирате с личните проблеми на хора от кръга ви приятели или роднини. Няма да ги разрешите, но може да провокирате неприятни сблъсъци.
През този месец ще имате емоционални и запомнящи се съновидения свързани с хора от Отвъдното.
Мъжете Телец ще се фокусират много по-сериозно и отговорно върху финансовите си дела, източниците си на доходи, нови професионални ангажименти или бизнес сделки.
Жените ще имат нужда и желание за повече любовни и интимни преживявания, независимо от семейното си положение.

Близнаци Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през август ще могат да постигнете успешно развитие на ангажименти и планове, които са започнали от началото на тази година. Вероятно някои събития все още са в процес на развитие, което ще бъде във ваша полза и част от успеха, който ви предстои да постигнете.
Въпреки притесненията ще успеете да получите пари, които са ви били обещани, заработени чрез ваш труд и др.
Внимавайте с покупките през този месец, както лично за вас, така и за дома ви. Внимание ще изискат и рисковите инвестиции.
През август мнозина от несемейните представители на Близнаците ще имат нова романтична среща с човек, който живее на някакво разстояние. Едва ли ще преживеете изненада свързана с тази среща, но вълнения разбира се, ще има.
През този месец е възможен конфликт или временно напрежение на работното място или в бизнеса ви свързано с взаимоотношенията ви с колеги или клиенти.
През август ще преживеете разочарование свързано с човек, който е близо до вас. Възможно е някой вече да е направил опит да ви предупреди за нелоялността на тази личност спрямо вас. Може да сте получили съвет, който вие да сте игнорирали, с идеята че вие знаете по-добре.
Самата раздяла няма да е разрешение на възникналия проблем, но ще е естествен ход при създалите се обстоятелства.
Жените Близнаци много емоционално и чувствително ще преживеят всяка лъжа, манипулация, опит да бъдат използвани или обвинени за неща, които не са направили.
Мъжете ще се зарадват на неочаквани пари. Това ще бъде неголяма сума, но пък достатъчно добър доход за лятото, когато парите като цяло се топят с голяма бързина.

Рак Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през август мнозина ще преживеят различни промени свързани с работата си. Възможна е смяна на позицията ви там, лятна отпуска или успех в едно ново начинание, обучение.
Възможно е издигане там, където работите в момента или възлагане на нови по-големи отговорности.
През този месец ще ви притеснява поведението на човек от кръга ви роднини или приятели. Ще ви объркат решенията, които ще вземе през тези дни.
Една житейска драма в живота на хора, които познавате лично, ще ви натъжи или ще ви ангажира с някаква помощ. Това събитие ще бъде причина за размисъл върху някои житейски истини, които понякога забравяме.
През този месец ще имате грижи или разходи свързани със здравето на роднина.
Мнозина ще се зарадват на неочаквана печалба или на появата на възможност за публична изява.
Любовния ви живот ще е непредсказуем. Ще възникне ситуация, която ще е изпитание за вашите чувства и за доверието помежду ви.
Жените Рак няма да постигнат много успехи през този месец. През по-голямата част от месеца ще сте ангажирани с рутинна работа, с ангажименти, които все още са актуални и непреключени.
Мъжете ще са домошарите на този месец. Трудно ще ви изкарват от дома ви, освен ако не се подведете по собствени емоционални пориви и желания. Всъщност пре зтози месец ще имате доста работа в дома си, дребни ремонти, подобрения и др.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Прочети повече

Извън спорта

Вашият хороскоп за последната пълна седмица от юли (22.07-28.07)

Публикувано

на

Лъв Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, изненадата за вас през август ще бъде свързана с важно решение, което ще трябва да вземете за дома си или за имот, който семейството ви притежава. Не е задължително това да има връзка с покупка или продажба на имота ви, пише astro.velida.net.
През този месец може да имате ангажимент или задължение, свързано с пратка или вещи, които се намират извън дома, в който живеете в момента.
Не са изключени грижи свързани с имот или жилище в друго населено място. В някои редки случаи такива ангажименти ще изискат необходимост от пътуване.
През август ще преживеете конфликт, който в основата си ще има връзка с пари, но не това ще е най-важното в спора. Ще се намесят емоции, които сте подтискали досега.
През август ще ви се наложи да посетите болнично заведение за преглед, консултация или за да посетите някой, който пребивава там на лечение.
В работата ви ще възникне напрежение, което ще успокоите чрез един разговор с човек, който е замесен в конкретната ситуация.
През този месец ще се планира семейно събиране или събиране в дома ви по приятен повод.
През август ще уреждате различни документи, задължения към държавата или ще имате други ангажименти със семейно имущество.
Жените Лъв ще са настроени за една промяна в живота си. Промяната може да не е толкова голяма, а да засяга само ежедневния ви начин на живот. Така обаче ще постигнете освежаване и ще си дадете повече стимули за развитие.
Мъжете ще са по-често недоволни или несигурни както в себе си, така и в чувствата или намеренията на хората от ежедневието си. Този негативизъм може да провокира сложни ситуации или отношения.

Дева Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през август ще преживеете очаквани и неочаквани събития в дома си свързани с пътуване за вас самите или за човек от семейството ви. Като цяло този месец ще бъде запомнен с интересни събития и контакти с хора от различни разстояния.
През август ще имате разговори с деца или с млади хора от фамилията си, които ще са свързани с пари, плащания, инвестиции в образовнаие или бизнес и др.
Възможни са съвместни действия с тях, които да изискат и общи ресурси.
През август е вероятно получаване на пари заради дете или от дете.
През този месец ще имате възможност да възстановите приятелска връзка, която сте прекъснали преди време поради различни житейски обстоятелства и промени.
През август може да преживеете завръщане към стара любов или среща със стара любов, която да се окаже приятна и за двете страни.
Този месец ще бъде благоприятен за промени, за тяхното предварително планиране и реализация. В някои случаи те могат да имат връзка с роднина.
Това ще бъде неблагоприятен месец за контакти със съдебни или юридически институции, ако ви се налагат такива.
Здравето ви ще изиска някакви грижи или съобразяване със здравословен режим на хранене. Възможно е здравословно неразположение, което ще бъде свързано с ваше старо заболяване.
Жените Дева ще вложат голяма част от времето и енергията си в развитието на семейните си дела. Ще използвате този летен месец за отдих и развлечения с хората от семейството си, както и за подготовка за следващия сезон.
Мъжете Ще имат благоприятни възможности за развити ена финансовите си дела. През август ще можете да постигнете важни за вас резултати в бизнеса си или в допълнителна работа, от която очаквате някакви приходи.

Везни Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през август ще имате непредсказуеми или проблематични отношения с жени: роднини, приятелки, колежки и др.
През този месец ще се зарадвате на новина, предложение, покана, възможност за пътуване и др.
Мнозина ще се зарадват на получаването на пари или предложение, което ще им донесе допълнителен доход, увеличение на заплата, по-добре платена работа и др.
През този месец каквито и проблеми или неприятности да възникнат за вас, те ще имат възможност да се разрешат в сравнително бързо.
През август е преживеете много неща в политически или в обществен план, като тези събития могат да бъдат в основата на някои важни за вас решения.
Този месец ще го запомните със специален спомен от едно много силно преживяване.
През август може да опитате късмета си в тото или друг вид игри, но не влагайте големи пари.
Изпитанието за вас през този месец ще бъде свързано с конфликт с дете или млад човек. Този конфликт може да излезе извън вашия контрол и да се развие в нежелана посока.
Жените Везни ще прекарат повече време в дома си или в дома на родители, роднини. Ще имате планове или ще сте склонни към промени в дома, в който живеете, обновяване, ремонти и други промени и подобрения.
Мъжете ще преживеят важен за бъдещето си с месец, тъй като сега ще стартирате важни за вас промени и начинания. За всеки от вас периода на тяхното развитие ще е различен. Някои промени може да приключат в рамките на този месец, но други може да продължат до края на годината и дори през 2020.

Скорпион Месечен Хороскоп Август 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през август ще сте в очакване развитието на събитие в живота на ваш роднина.
Важни промени през този месец могат да настъпят във връзка с ваши дела, които ще имат отношение към съдебна, юридическа, данъчна или банкова институция.
През август мнозина от вас ще имат грижи, свързани със здравето на роднина или други допълнителни ангажименти в този план. Тези проблеми най-вероятно ще касаят някой, който живее в друг дом, село или град. Възможно е да възникнат и други допълнителни проблеми с такъв човек от кръга ви роднини.
През този месец ще сте ангажирани с повече домашни и битови ангажименти. Ще възникне необходимост от различни промени, премествания, дребни ремонти, подобрения и др.
Ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договорни отношения свързани с имот.
През този месец ви предстои да наблюдавате развитието на събитие, което ще има връзка с пътуване на ваш роднина или приятел.
Необходимостта да имате или поддържате личен или професионален контакт с личност, която живее надалеч от вас ще ви държи в напрежение или ще създаде моменти на несигурност и безпокойство.
През този месец е възможна загуба на пари свъзана с лъжливо обещание, предложение. Внимавайте за какво давате пари през този месец, за да не си създадете нежелани проблеми.
Този месец обаче вещае също така финансов успех, който вероятно ще дойде като вид изненада или неочаквана печалба.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Прочети повече

Избрано