Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Кобрата си разменя лиценза с отбор от Първа лига, ще се боксира с Антъни Джошуа в Стара Загора

Публикувано

на

Кубрат Пулев – Кобрата все пак ще боксира с Антъни Джошуа, въпреки забраната, породена от целувката с Джени Суши. Оказа се, че профи боксьорът ни се е целунал и с Верея (Стара Загора), като ще се размени лиценза с „млеката“.

„Верея няма да получи лиценз за новия сезон, но сега има такъв, докато при Пулев е обратното – сега му е спрян, но пък след делото срещу Суши вероятно ще му го възстановят. Просто ще се менкат и готово“, обясниха спортни мениджъри.

В знак на благодарност Кобрата щял да боксира с Ей Джей на „Трейс Арена“, като скромният стадион можел за първи път в съществуването си да бъде изпълнен до краен предел.

„Може да го картотекираме за оставащите шест мача. И без това сме боксова круша и сме в нокаут“, щастливи са под Аязмото.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук

 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано