Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (20-26 май)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която сами може да си навредите с необмислени действия или думи.
Дали ще постигнете успех или ще пропилеете дните от тази седмица ще зависи изцяло от вас.
През тези седем дни игнорирайте опитите за манипулации или негативно въздействие на хора, които са склонни да виждат само проблеми в живота, пише astro.velida.net.
Това ще бъде седмица, в която ще трябва да бъдете внимателни с планове и очаквания свързани с дете.


Събитията, вероятно ще имат напълно различно развитие, но при всички случаи с важно значение за бъдещето.
През тази седмица някои от вас могат да бъдат поставени под емоционално напрежение, поради неприятни събития в живота на млад човек.
През тази седмица проблеми на работното ви място ще бъдат причина за по-голямото напрежение в дома или в семейните ви отношения. На изпитание ще бъдат поставени отношения, където има семеен бизнес, независимо с какво конкретно е свързан той.
През тази седмица избягвайте да давате техника и лични вещи за ползване други хора, дори те да са ваши приятели. Ще възникнат неприятности и някакви усложнения, които ще дадат негативно отражение върху отношенията ви.

Телец Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Телец, двете основни области, в които ще може да постигнете успех ще бъдат любовта и парите. Те могат да бъдат взаимосвързани по някакъв начин през тази седмица, но това не е задължително.
Като цяло през тази седмица ви предстои да обмислите и планирате свои действия и решения, които ще бъдат от важно значение за любовния ви живот и за финансовата ви стабилност.
Решаваща роля при изпълнение на задачите ви през тази седмица или на професионалните ви ангажименти ще има жена, която може да живее или работи извън вашето населено място. Трудно е да се конкретизира нейната роля в ежедневието ви, но тя може да бъде свързана с полезна информация, съвети, протекция чрез нейни лични контакти и др.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, като е напълно възможно да възникне неочаквана причина или покана за такова. През тази седмица голяма част от приятните ви преживявания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от други градове и държави.
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване по местоживеене или престой в друго населено място.
Още от пъврия ден на тази седмица избягвайте да се натоварвате с очаквания за конкретно развитие на вашите планове и цели. Понякога едно такова психическо натоварване може да бъде в основата на здравословни неразположения.

Близнаци Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тези седем дни ще имате важни или полезни за вас контакти и срещи предимно с мъже.
Особен интерес за вас ще представляват тези, които са свързани с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион.
Тези събития могат да определят ваши бъдещи планове, работа или бизнес.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с момче или млад мъж родн под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който ще се опита да ви използва за реализация на своя лична цел или план, манипулирайки вашите чувства и разбирания.
През седмицата ще се преживее неочаквана стресова ситуация, която ще премине бързо, но ще има силата на гръмотевична бура в живота ви.
Хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще намерят с какво да ви изненадат приятно.
Във финансов план е възможно очакванията ви да бъдат по-големи от реалните приходи.
Въпреки всичко едва ли през тази седмица ще преживеете някаква финансова криза, особено ако планирате добре разходите си.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат важна среща свързана с тяхната работа или бизнес планове.
Младите мъже да избягват примамливи офери за лесна, но добре платена работа, бързи печалби и др.

Рак Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви се наложи да обмислите едно предложение или идея на жена, което може да засяга вашите семейни отношения и планове или да има връзка с работата ви.
Любовният ви живот ще премине през моменти на недоразумения или противоречия с партньора ви, което ще ви въздейства емоционално.
Особено деликатни ще бъдат тези отношения, които се влияят от коментарите и намесата на други хора.
Седмицата ще бъде благоприятна за работа свързана с пътуване, транспорт, комуникации, туризъм, куриерски услуги и др.
В тези сфери ще се постигнат добри резултати и важни успехи.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа в друг град или държава, независимо от срока на професионалния ви договор.
Здравето на роднина ще изиска грижа, но доброто и навременно лечение ще доведе до бързо възстановяване.
Седмицата ще бъде начало или връх в развитието на една промяна в живота на жените над 35 годишна възраст. Обмисляйте всяко свое действие през тези седем дни, защото това ще има дълготрайно значение в живота ви.

Лъв Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица някои от приятните за вас преживявания ще имат връзка с дъщеря, племенница, по-малка сестра и др.
Младите майки ще се зарадват на първите успехи или малки постижения на своите деца.
През седмицата ще получите новини или информация относно ваше старо приятелство.
Това, което ще научите сега ще ви разстрои, защото ще има връзка с нечестни коментари и действия против вас от страна на този човек (независимо дали е мъж или жена).
Повечето разходи през седмицата ще изискат от вас по-сериозен контрол върху финансовите ви ресурси.
Възможно е забавяне на пари, които очаквате да получите тази седмица или възникването на неочакван (но неотложен) разход.
През седмицата ще преживеете и своите „звездни моменти“, които за всеки един от вас ще бъдат различни.
Тези преживявания определено ще ви изненадат независимо дали касаят вашата работа, бизнес, семейния ви живот или роднинските ви отношения и др.

Дева Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате някои неприятни ангажименти свързани с разрешаване на проблеми от финансов характер.
Те могат да изискат от вас среща с държавни служители, представители на частна компания или банка.
Избягвайте да се ангажирате с разрешаването на парични затруднения в живота на приятели или роднини, защото сега трябва да се фокусирате предимно върху собствените си неприятности.
През тези седем дни внимателно следете едно ново познанство или присъствието в живота ви на мъж роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Влиянието на една такава личност върху личните или професионални дела ще бъде благоприятно и не бива да се игнорира.
През тази седмица може да имате планове или очаквания свързани с грижи или някакви ангажименти около имот или имущество, което вие или семейството ви притежавате.
Възможно е тези ангажименти да са вследствие на неочаквана битова авария, необходимост от спешен ремонт, конфликт със съседи или институция и др.
През седмицата бъдете внимателни с исканията и капризите на момче или млад мъж, чието упорство и инат ще го провокират към емоционални решения и реакции. Има опасност от необмислени, рисковани за собствения му живот действия.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано