Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (10-16 юни 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате специален ангажимент свързан с роднина или важно събитие в нейния/неговия живот: рожден ден, имен ден, юбилей и други, пише astro.velida.net.
Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.
Седмицата вещае много положителни емоции и преживявания свързани с дете и въобще с млади хора.
Възможни са разходи свързани с бъдещото развитие или образование на дете или ще имате финансови ангажименти заради дете.


През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с хора, които не живеят заедно с вас в един дом, тъй като техните действия спрямо вас ще са непредсказуеми.
Любовният ви живот ще зависи от емоционалната ви стабилност и умението ви да се справяте с неочакваните предизвикателства, които ще възникнат през тези седем дни.
В отношенията си с любимия човек може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти. Всичко ще зависи от стремежа ви да реализирате единствено своите желания и очаквания.
Жените Овен ще се наложи да се вслушат в съветите на жена, независимо че те са противоположни на собствените ви желания.
Мъжете ще преминат през една критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, развитието на бизнес планове или финансови споразумения и др.

Телец Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с необходимостта да оформите, получите или изпратите един финансов документ.
През тези седем дни могат да възникнат неочаквани възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител) особено ако сте в търсене на такива.
Едно конкретно събитие свързано с разход на пари може да изиска от вас важно решение или действие в рамките на тази седмица.
През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място. Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване през това лято, гостуване, работа и др.
Загубите или неприятностите ще бъдат с цел да ви дадат нужни житейски уроци, да ви покажат ваши грешки или да отстранят от живота ви ненужни неща и хора.
През тази седмица ще бъде важно вие самите да откривате замисъла на подобни събития, защото те не са във ваша вреда, а напротив!
Една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика стрес или паника. Това може да има връзка с грешка или злонамерени действия от страна на колеги, клиенти и др.
В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които видимо са много амбициозни и безкрупулни.
Жените ще бъдат озадачени от възникването или развитието на някои събития през седмицата.
Мъжете трудно ще постигнат осезаеми успехи, но по-важното сега ще бъде да се предпазите от загуби.

Близнаци Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица е важно да се защитите от негативното влияние на хора със сприхав или злобен характер.
Така ще можете да си осигурите комфорт за различни приятни преживявания, за срещи с нови хора и за развитието на нови възможности.
През тази седмица може да получите пари или друга добра новина чрез хора от кръга ви роднини или приятели.
Важна роля в живота ви през тази седмица ще има човек, роден извън вашето населено място.
Неприятностите в работата, които ваш роднина ще има ще са причина за моменти на напрежение сред близките ви хора.
Някои от вас ще са в очакване на информация или документ свързан с нов дом или наследство, с разрешаване на жилищен или имотен казус и др.
Жените ще са склонни към повече социални контакти през седмицата, ще са част от събирания или обществени мероприятия по най-различни поводи.
Мъжете ще се сблъскат с неприятни или лицемерни прояви от страна на хора, за които са имали по-добро мнение.

Рак Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще сте ангажирани с пътуване, което в някои случаи може да има връзка с свързано с млад човек (най-вероятно от кръга ви роднини).
През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но само такива, които ще са очаквани и затова едва ли ще преживеете изненада.
Мнозина от вас ще похарчат пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи или техника.
Възможно е през тези седем дни да получите документ или предложение от финансов характер.
През тази седмица някой ще пожелае да разговаря с вас по сериозен въпрос, който може да касае ваши общи планове или бъдещето на конкретната личност.
През седмицата ще ви изненада новина свързана с мъж, който е бил част от вашето минало.
Жените родени под зодиакалния знак Рак, ще проведат интересен разговор с по-възрастен мъж, който със съветите или информацията, която ще сподели може да бъде от голяма полза.
Мъжете ще насочат вниманието си към битови дела свързани с ремонти или подобрения в дома, на личен автомобил или друго транспортно средство и др.

Лъв Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате причина за радост свързана с близък човек. Това може да има връзка с личен празник, с раждане на бебе или друго важно събитие.
През тази седмица ще сте много по-решителни в действията си свързани с приключване на затормозяващ ви ангажимент или трудни отношения. Има вероятност една конкретна ситуация да улесни действията ви. Когато преживеете тази „раздяла“ ще усетите прилив на енергия и желание да продължите напред и да се борите за своите мечти.
Всъщност една трудна (предимно в емоционален план) ситуация може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви.
Любовният ви живот през тази седмица ще е интересен ако сте несемейни и готови да се срещнете и запознаете с нови хора.
Въпреки благоприятната тенденция за романтични преживявания, успехите през тази тази седмица ще бъде свързани предимно с вашата работа и вашият дом.
Жените ще могат да докажат своите знания и умения на работното си място или в бизнеса (ако имат такъв). Вероятни са контакти с представители на държавна институция във връзка с важен за вас документ или друг ангажимент.
Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с работа или бизнес, независимо за какъв период от време ще бъде (за един ден, за една седмица или повече).

Дева Седмичен Хороскоп 3 – 9 юни 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с дете или с роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събитие свързано с брак, годеж или дете.
Това ще бъде благоприятна седмица да направите или получите предложение за брак.
През седмицата една неприятна новина свързана с човек, с когото не живеете заедно ще бъде причина за тъга, разочарование или объркване.
Едно неизпълнено обещание ще бъде причина за невъзможност да реализирате ваш план за тази седмица.
Конфликтите през тази седмица може да са свързани със сериозна причина, но така или иначе са нежелателни.
Тази седмица не вещае непреодолими проблеми в работата или в семейството ви.
През тези седем дни е добре да отделите време за разговори свързани с личния живот н
а дете или друг родственик. Мъжете ще имат повече битови или имуществени задачи и ангажименти за изпълнение. Може да купите нещо ново или да занесете битов уред на ремонт.
Жените ще се чувстват натоварени с повече домакински задължения.
Сега трудно ще разчитате на помощта на някой друг.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 22 юли: хайде отново на работа! Или пък омже би вече сте на море?

Публикувано

на

Овен 
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти, пише lamqta.com. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент…

 Телец

Телците, както обикновено, са верни на закона и спазват традициите, но днес са склонни да нарушават правилата и да постъпват така, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате успех, и ще са уверени, че всичко е станало в резултат на случайност, на стечение на обстоятелствата и съвсем не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите усилия. През този ден е най-добре да не обсъждате сериозни въпроси, а да се отдадете на неформално общуване с приятели. Ще блеснете с остроумие и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате симпатиите и даже може да породите у някого истинска любов.

Близнаци

В сутрешните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите оригинални занимания или така желаната свобода. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за независимия начин на живот. Възможни са спешни домашни задачи, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви експерименти, както и технически изпитания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически вещества, спазвайте правилата по техника на безопасност, а ако те вече не са актуални, опитайте там, на място, да изработите нови.

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще се иска да изкоментирате и анализирате как е преминал Вашия съвместен празник и да решите какво ще направите с всичко онова, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този важен момент – това ще бъде полезно не само за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева

Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със загадъчен израз. Много сте въодушевени и Ви се иска да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и затова запазете тайната си. Нали трябва да се убедите, че чувствата Ви са взаимни?…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 22 юли: хайде отново на работа! Или пък омже би вече сте на море?

Публикувано

на

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате, пише lamqta.com. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.

Скорпион

Дори и най-обичайните неща изглеждат удивителни, когато се случват на някого за пръв път. Днешният ден Ви готви подобно преживяване. Не се вълнувайте – има на кого да разчитате!

Стрелец

Това, че противоположностите се привличат, далеч не винаги е вярно,но бихте могли да забележите в компанията, в която се движите, възникващо привличане между двама различни, но самотни в този момент хора. Оказва се, че сте в положение , когато трябва да решите, дали да се отдалечите и да ги оставите на саме в една стая, или напротив, да се постараете да ги разделите. Помислете как изглежда ситуацията от гледна точка на участниците в нея, и се опитайте да разберете, до колко те са заинтересувани един от друг. Доверете се на своята интуиция, и ако сте готови да помогнете на тези две сърца да се съединят, направете го!

Козирог

През целия ден може за малко да се откъсвате от работата си и да се наслаждавате на някои малки радости. Само че най-важното си остава вашата работа, особено ако сте типичен представител на своя знак. Не съжалявайте за времето, прекарано в търсене на сведения, обмисляне на планове, попълване на документи и обсъждане на сложни моменти. Формулирайте мислите си на хартия и в крайна сметка това ще бъде преходът към следващата крачка за осъществяване на Вашите намерения.

Водолей

Не лек, но плодотворен ден очаква Водолеите. Днес представителите на този знак прекрасно ще се справят с решаването на най-различни задачи – от обичайните ежедневни, до сложните и представителни, изискващи специални знания и особен подход. Неотразимото Ви обаяние ще помогне за успешното преминаване на делови преговори. Само че не бъдете нетърпеливи: прекаленият натиск над събеседника може да доведе до неочаквани усложнения. От гледна точка на семейните отношения , денят е прекрасен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от доста дълго време, ще се решат , сякаш от самосебе си. Има вероятност да получите ценен подарък от по-възрастни роднини.

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 юли, неделя

Публикувано

на

Овен 
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание, пише lamqta.com. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..

Рак

Неподходящо време за обостряне на каквито и да било противоречия. Ако в отношенията с родителите, домочадието или брачния партньор са на лице неразрешими (за момента) разногласия, просто оптвайте да ги забравите.На семейният микроклимат през този ден ще окажат благоприятно въздействие общите приятни спомени, слушането на спокойна и мелодична музика. Не би се отразило зле и гледането на филм с оригинален или сантиментален сюжет. Ако сте родени през юли, за Вас може днес да е характерна извънредна чивствителност и мечтателност.

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано