Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за ЛЯТО’2019!

Публикувано

на

Овен Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през това лято ще ангажирате вниманието си с важно събитие в живота на роднина или много близък приятел: рожден ден, имен ден, юбилей, пенсиониране и др., пише astro.velida.net.
Мнозина ще присъстват на годеж или сватба свързана с човек от кръга приятели или роднини.
През това лято ще ви зарадват пари, които е трябвало да получите преди време.

Вероятно вече сте преживяли някакви трудности заради тях и сте изгубили надежда, че ще ги получите.
Във финансов план това лято вещае неочаквани моменти на напрежение, вероятно поради по-големи разходи или поради неразумно харчене на пари. Това може да причина за лесно възникващи конфликти, спорове или обвинения.
През това лято ви очакват грижи свързани с дете или млад човек от семейството ви. Причината за това вероятно ще бъде промяна в техния живот, изпит, публична изява или здравословен проблем.
Не бива тези събития да ви плашат или създават нежелана паника, тъй като ще имат благоприятно и успешно развитие.
Това лято мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете в дома на роднини или приятели, което ще бъде дългочакана радост.
Сега почти всички представители на този зодиакален знак ще бъдат лесно обидчиви, свръхчувствителни и докачливи. Ще преживеете разочарование от действията и неизпълнените обещания на човек, на когото сте имали доверие
През тези три месеца ще имате интересни преживявания с ваша приятелска връзка.
Това ще бъде благоприятен период за несемейните представители на Овен да предприемат пътуване с цел романтична среща или да поставят началото на нова любовна връзка.

Телец Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Телец, това лято ще бъдете натоварени с разрешаването на важни и неотложни финансови проблеми и казуси.
Те вероятно ще касаят в голяма степен собственото ви семейство или някой от кръга ви близки родственици.
Избягвайте предварителна паника или страх, защото не ви очакват големи затруднения (особено ако действате прагматично при тяхното разрешаване).
През този сезон ще възникне здравословен проблем с ваш роднина, който ще изиска сериозно лечение до окончателното възстановяване.
През това лято ще преживеете притеснение на работното си място, което ще има връзка с професионалните ви отношения с колега, работодател, клиент или бизнес партньор.
Това ще бъде благоприятно време за успешното развитие на ангажименти свързани с пари, наследство, рента, пенсия и други допълнителни парични или материални ресурси и приходи.
През тези три месеца възникването на една неочаквана ситуация ще ви накара да се откажете от една своя идея, от чиято реализация сте имали очакване за допълнителни пари в семейния ви бюджет.
Това лято мнозина ще преживеят едно интересно пътуване, свързано с много емоции, някои от които може да се окажат причина за промяна в живота ви през следващите няколко месеца.
Това лято бъдете внимателни и се пазете от опити за измама или манипулация от страна на роднина.
През този сезон има вероятност да преживеете неочаквана среща или да получите новина свързана с емоционална връзка от миналото ви. Това обаче едва ли ще предизвика някаква промяна в настоящето ви.

Близнаци Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през това лято ще преживеете радостни моменти, свързани с новина, събитие или гости в дома ви.
Мнозина ще се зарадват на раждането на дете в семейството или в кръга от приятели.
Лятото ще бъде сезон на неочакваните преживявания в любовта. Ако сте необвързани това ще бъде благоприятно време за нови познанства. Не ограничавайте шансовете си следвайки своя собствен идеал за партньор. Оставете Съдбата да си свърши нейната работа…
Съвета, който мога да ви дам е да не се натоварвате с големи очаквания в една такава връзка (като непременно да бъде човек, с когото трябва да сключите брак). Нека началото бъде едно приятелство, а след това всичко да се развие по естествен начин.
Помнете, че през това лято хубавите неща в любовта ще се случат от само себе си.
През тези три месеца ще възникнат битови проблеми в дома ви с вещи, които сте закупили през последните няколко седмици или месеци.
През това лято ви предстоят неочаквани разходи свързани с човек от семейството ви. Вероятно ще възникнат и други непредвидени финансови ангажименти и плащания.
Този сезон ще бъде благоприятен период, в който ще ви зарадва договор или споразумение, което ще ви донесе добри приходи през следващите месеци от годината.
За съжаление ви предстои да преживеете разочарование от лошите, необмислени думи на човек, на когото му липсва добро възпитание и добри маниери.
Мъжете Близнаци ще могат да се зарадват на важна за тях материалнапридобивка. Това лято вещае за вас пътуване свързано с любимата жена или с родственици.
Жените Близнаци ще трябва да се възползват от всеки нов шанс през този сезон. Някои от приятните за вас преживявания ще бъдат свързани с годеж или сватба за роднини или приятели.

Рак Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под на Рак, това лято ще ви изненада с едно специално събитие в живота на роднина или приятел. То може да бъде повод за радост или гордост от постигнати от тях успехи или начало на важна промяна в живота им.
През този сезон ще ви изненада новина свързана с бебе или с дете от кръга ви роднини или приятели.
През това лято мнозина ще планират среща или гостуване на момиче или жена, които живеят в друг град или държава.
Това ще бъде сложен период за развитието на съдебно или юридическо дело. Вероятно ще възникне спор или затруднение около неговото развитие.
През тези три месеца: юни, юли и август ще получите предложение (най-вероятнос вързана с кариерата или бизнеса ви), което ще ви заинтересува. Въпреки неговата примамливост, избягвайте да вземете прибързано решение.
През този сезон ще получите покана свързана от приятел, свързана с негов рожден ден, годеж, юбилей, сватба или друго важно събитие, което ще изиска да се подготвите със специален подарък.
Мнозина ще преживеят тревога свързана със здравето или инцидент в живота на мъж (вероятно роднина или приятел).
Това лято очаквайте да получите важна подкрепа, съвет или друг вид помощ от човек с важна позиция в бизнеса или държавна институция.
Важен професионален успех ще могат да постигнат жените Рак. Ще ви зарадват неочаквани пари!
Мъжете ще имат благоприятно време за пътуване, свързано с покана или новина от далеч.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано