Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Венци Стефанов разсипа от критика националите след 2:3 от Косово: „Мишки отвсякъде!“

Публикувано

на

ленът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов направи остро изказване по адрес на националите, след вчерашната загуба с 2:3 от Косово в европейските квалификации. Според боса на Славия с толкова слаб отбор България не е разполагала никога.

„Срам е слаба дума. Лошото е, че не мога да намеря такава, която да опише състоянието на националния ни отбор.

Такова чудо не е било – само след четири мача ние сме тотално аут от играта. А тепърва ни предстоят двубои с Англия. Напълно съм съгласен с това, което каза снощи Йордан Лечков. Той е прав. Много е прав. Защо да се търси вината в БФС, питам аз. Играчите имат всички условия. Премии са им обещани. Тренират като царе в база за чудо и приказ. Там все едно са в дворец. Но на терена няма царе, няма лъвове. Наричат ни лъвове, ама ние сме си мишки отвсякъде. Ама даже и такива не сме“, каза Венци Стефанов пред „Блиц“.

„Казваше Краси, че сме в играта. Е, сега сме извън нея. Далеч, далеч. На светлинни години. Персонално, ако ги подкарам националите, свят ще им се извие. Защото всички носят вина – от първия до последния на терена. Бих похвалил единствено Кристиан Димитров. Сбърка момчето в Прага, не игра добре. Беше му дебют, притесняваше се. Снощи се представи на ниво, не само заради гола. Представи се най-добре в защита. Останалите – трагедия. За националите този мач сякаш беше протоколен. Бързаха да го изиграят, за да хукнат по морета и планини. Така не става, така не може. Това е България“, добави шефът на „белите“.

Избрано