Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Алисия удари едно рамо на Биляна Дол след раздялата на сръбкинята с Валери Божинов (СНИМКА)

Публикувано

на

Валери Божинов и сръбската красавица Биляна Дол официално вече не са двойка. От няколко дни те са изтрили общите си снимки в социалните мрежи, а 44-годишната брюнетка потвърди новината с публикация в Instagram. Оказва се, че въпреки сериозната си връзка, нападателят не е оставил зад гърба си стария си начин на живот и е изневерявал, вероятно неведнъж, на половинката си. Въпреки това тя му пожела цялото щастие на света.

Биляна написа прочувствено обяснение за раздялата, в което обясни, че е дала всичко от себе си, но той не успял да озапти нагона си. „Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… И дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена… Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“, написа сръбкинята. Под публикацията на сръбкинята обаче откриваме любопитен коментар на бившата на футболиста – попфолк певицата Алисия, която е написала „Respect ❤️“ и е тагнала профила на Биляна. Остава да разберем дали и другата бивша половинка на футболиста – Николета Лозанова ще подкрепи колежката си, за която се знае, че са в близки отношения. Двете дори бяха на обща почивка в Дубай, на която присъства и самият Божинов./Актуално

Избрано