Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

4 причини да отслабнеш, освен външния вид и здравето

Публикувано

на

1. Всичко ще е само за няколко седмици – Когато имате точно определен период, през който ще тренирате и ще спазвате диета, всичко е много по-лесно и приятно. По този начин ще бъдете значително по-мотивирани. Ние Ви препоръчваме да се доверите на диетолог и фитнес инструктор, които ще поставят някакви срокове. По този начин вие ще продължавате напред целеустремено, знаейки точно след колко дни ще можете да се отпуснете поне за мъничко.

Мислейки, че ще трябва да спазвате досадната неприятна диета цял живот, няма как да сте мотивирани. Когато обаче правите нещо, което Ви е забавно и в същото време Ви помага да се грижите за себе си, много скоро ще забележите как ще превърнете това в начин на живот, пише Актуално.

2. Ще ви е значително по-удобно – Само няколко килограма по-малко, а ще се чувствате стотици пъти по-добре. Ще се чувствате доста по-комфортно в дрехите си. Копчето няма да ви стяга вече, дънките няма да създават дискомфорт, любимият ви потник ще ви стои както преди. Когато свалите няколко килограма ще видите колко по-добре ще се чувствате в кожата си. Всички тези неудобства ще изчезнат и ще трябва просто да намерите перфектните за вас дрехи и да се чувствате чудесно в тях.

3. Няма да се задъхвате – Ако страдате от затлъстяване и имате излишни килограми, то най-вероятно чувствате тежест при движение. С отслабването, това ще се промени. Лекотата, с която ще извършвате ежедневните си задачи ще ви изненада наистина много. Ще се чувствате доста по-комфортно и няма да се задъхвате на всяка втора крачка. Ще можете да правите всичко, което си поискате, ако успеете да издържите само 8 седмици. Дори в един момент ще осъзнаете, че дългите разходки вече не са проблем, а дори напротив, ще се превърнат в удоволствие. Когато свалите излишните килограми, ще започнете да се движите значително повече, което ще ви помогне да продъжите с редуцирането на излишните килограми. А когато достигнете желаната фигура, ще Ви бъде още по-лесно и приятно да я поддържате.

4. Ще бъдете затрупани от комплименти – Нека не забравяме, че и мъжкото внимание няма да закъснее, а то действа по-разкрасяващо от която и да е друга процедура. Комплиментите ще ви мотивират да продължавате да променяте себе си. Веднага щом започнете да виждате промяна в огледалото, ще започнат и другите хора да виждат тази промяна. Това ще Ви донесе допълнителна мотивация и желание да вървите напред.

Избрано