Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за третата седмица от юли (15-21.VII)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица търпението ви ще бъде провокирано от опитите на различни хора да ви манипулират.
Тяхното желание да ви накарат да направите неща, които не харесвате или не ви интересуват ще постави на изпитание отношенията ви с тези хора.
Съвета е за едно по-разумно приемане на събитията и самоконтрол върху емоциите ви.
Смисъла на тази седмица е да ви съдейства, да ви амбицира или провокира към едно по-стойностно личностно и духовно израстване.


През седмицата може да посетите лекар за консултация или да се погрижите за здравето на близък родственик.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуванеи за развитие на отношенията ви с хора от близо и далеч.
Може да се съберете с приятели или роднини по важен повод и това да бъде причина за пътуване.
Седмицата вещае добри финансови приходи, новини свързани с предстоящо получаване на пари.
Някои представители на зодиакалния знак Овен ще имат късмет свързан с неочаквана малка печалба.
Избягвайте обаче илюзии свързани с големия джакпот от лотарията.
Конфликтите през тази седмица ще са кратки, но много емоционални. Повечето от тях ще приключат с помирение и извинение. Възможно е обаче да предизвикат неочаквано решение.

Телец Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате ангажименти свързани с различни важни финансови дела. Те могат да бъдат причина за притеснение, за възникване на допълнителен неотложен ангажимент и др.
Като цяло седмицата ще изиска от вас едно по-внимателно отношение при работа или действия свързани с пари. Това особено важи в случай, че трябва да подпишете финансов документ, договор за заем и др.
В работата си ще можете да намерите разрешение на свои стари проблеми с колеги, клиенти или партньори.
През седмицата ще ви бъде дадена възможност да реализирате своя идея или проект.
Благоприятно развитие ще има и ваш стар ангажимент, за който различни обстоятелства са ви пречили досега.
Финансово седмицата ще зависи изцяло от вашите предварителни разчети на разходите, които ви предстоят през тези седем дни.
Ще възникне непланиран разход за дете или ще получите пари заради дете или от млад човек.
В любовните си отношения ще преживеете неочаквани ситуации. Това важи в случай, че имате партньор, който живее или работи в друго населено място.
Ако вие планирате пътуване свързано с любимия ви човек, то ще възникнат някои затруднения или недоразумения.
В семейството си ще следите и коментирате проблеми в живота на човек от кръга ви приятели.
Това, което се случва в техния живот, няма да ви изненада. Очаквали сте подобни последици на техни погрешни действия и решения от близкото им минало.

Близнаци Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци,  през тази седмица може да ви разплаче или нарани негативното или грубото отношение на човек, с когото имате ежедневни контакти.
Това може да бъде преживяване в дома ви или на работното ви място.
Избягвайте конфликтите през тази седмица. Те ще предизвикат у вас съмнения свързани с причината за тяхното възникване, както и трудно ще се прогнозира бъдещото им развитие.
През тази седмица ще ви зарадват новини или разговори свързани с пътуване и с хора, които живеят в друго населено място.
През седмицата може да получите покана за пътуване или да обсъждате бъдеща среща с приятели, които живеят надалеч.
През тази седмица ще бъдете обект на манипулация чрез една лъжа или невярна информация.
Ако се поддадете на подобни действия спрямо вас, има вероятност да си създадете неприятен проблем или загуба.
През тази седмица ще трябва да сте практични и разумни във всичко свързано с пари. Внимавайте ако имате работа или ангажимент с финансови или банкови документи.
Ако очаквате пари тази седмица може да имате неочаквано преживяване.
В любовта ще сте склонни да живеете повече с миналото или с надежди за бъдещето и да избягвате реалността в настоящето.
Може да получите новини свързани със стара любов или интимна връзка.

Рак Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ви предстоят различни промени. Те могат да имат връзка с преместване или нова дейност на работното ви място.
Каквото и да е мнението ви за конкретните събития, те определено ще имат за цел да отварят път за нещо по-добро за вас.
През тази седмица ще преживеете емоционално една неприятна новина или събитие. Вероятно тези неща не ви касаят пряко, но ще имат връзка с човек, когото познавате.
През тези седем дни бъдете много внимателни с финансовите си ресурси.
Мнозина от вас ще имат неочакван разход за дете или млад човек.
През тази седмица не се подлъгвайте от обещания, които ще ви изгубят времето в очакване на тяхната реализация.
Каквото искате да направите, направете го сами според възможностите и ресурсите, които имате.
През тези седем дни ще бъде важно да не допуснете песимистично настроение, чувство за самота, тъга, неудовлетвоерение.
Хубавите и лошите периоди в живота ни си имат своята цикличност. Нищо не идва и не продължава според нашите желания или страхове.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 22 юли: хайде отново на работа! Или пък омже би вече сте на море?

Публикувано

на

Овен 
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти, пише lamqta.com. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент…

 Телец

Телците, както обикновено, са верни на закона и спазват традициите, но днес са склонни да нарушават правилата и да постъпват така, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате успех, и ще са уверени, че всичко е станало в резултат на случайност, на стечение на обстоятелствата и съвсем не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите усилия. През този ден е най-добре да не обсъждате сериозни въпроси, а да се отдадете на неформално общуване с приятели. Ще блеснете с остроумие и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате симпатиите и даже може да породите у някого истинска любов.

Близнаци

В сутрешните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите оригинални занимания или така желаната свобода. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за независимия начин на живот. Възможни са спешни домашни задачи, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви експерименти, както и технически изпитания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически вещества, спазвайте правилата по техника на безопасност, а ако те вече не са актуални, опитайте там, на място, да изработите нови.

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще се иска да изкоментирате и анализирате как е преминал Вашия съвместен празник и да решите какво ще направите с всичко онова, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този важен момент – това ще бъде полезно не само за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева

Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със загадъчен израз. Много сте въодушевени и Ви се иска да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и затова запазете тайната си. Нали трябва да се убедите, че чувствата Ви са взаимни?…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 22 юли: хайде отново на работа! Или пък омже би вече сте на море?

Публикувано

на

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате, пише lamqta.com. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.

Скорпион

Дори и най-обичайните неща изглеждат удивителни, когато се случват на някого за пръв път. Днешният ден Ви готви подобно преживяване. Не се вълнувайте – има на кого да разчитате!

Стрелец

Това, че противоположностите се привличат, далеч не винаги е вярно,но бихте могли да забележите в компанията, в която се движите, възникващо привличане между двама различни, но самотни в този момент хора. Оказва се, че сте в положение , когато трябва да решите, дали да се отдалечите и да ги оставите на саме в една стая, или напротив, да се постараете да ги разделите. Помислете как изглежда ситуацията от гледна точка на участниците в нея, и се опитайте да разберете, до колко те са заинтересувани един от друг. Доверете се на своята интуиция, и ако сте готови да помогнете на тези две сърца да се съединят, направете го!

Козирог

През целия ден може за малко да се откъсвате от работата си и да се наслаждавате на някои малки радости. Само че най-важното си остава вашата работа, особено ако сте типичен представител на своя знак. Не съжалявайте за времето, прекарано в търсене на сведения, обмисляне на планове, попълване на документи и обсъждане на сложни моменти. Формулирайте мислите си на хартия и в крайна сметка това ще бъде преходът към следващата крачка за осъществяване на Вашите намерения.

Водолей

Не лек, но плодотворен ден очаква Водолеите. Днес представителите на този знак прекрасно ще се справят с решаването на най-различни задачи – от обичайните ежедневни, до сложните и представителни, изискващи специални знания и особен подход. Неотразимото Ви обаяние ще помогне за успешното преминаване на делови преговори. Само че не бъдете нетърпеливи: прекаленият натиск над събеседника може да доведе до неочаквани усложнения. От гледна точка на семейните отношения , денят е прекрасен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от доста дълго време, ще се решат , сякаш от самосебе си. Има вероятност да получите ценен подарък от по-възрастни роднини.

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 юли, неделя

Публикувано

на

Овен 
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание, пише lamqta.com. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..

Рак

Неподходящо време за обостряне на каквито и да било противоречия. Ако в отношенията с родителите, домочадието или брачния партньор са на лице неразрешими (за момента) разногласия, просто оптвайте да ги забравите.На семейният микроклимат през този ден ще окажат благоприятно въздействие общите приятни спомени, слушането на спокойна и мелодична музика. Не би се отразило зле и гледането на филм с оригинален или сантиментален сюжет. Ако сте родени през юли, за Вас може днес да е характерна извънредна чивствителност и мечтателност.

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано