Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за третата седмица от юли (15-21.VII)

Публикувано

на

Лъв Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица избягвайте да си правите планове за бъдещето.
Предстоят събития или ситуации, които ще променят някои обстоятелства в живота ви.
През седмицата избягвайте да се ангажирате с обещания, с примамливи предложения за по-добри доходи и др.
През тази седмица може да ви изненада един подарък или придобивка.


Любимите хора ще са важни за вас и вие ще се опитате да бъдете добронамерени и сърдечни в поведението си към тях.
През тази седмица ще преживеете една приятна изненада, която ще има връзка с хора от кръга ви роднини или близки приятели.
През тези седем дни ще имате доста важни ангажименти, свързани с посещения или контакти с хора от държавни, банкови или юридически институции.
Може да ви се наложи внезапно да отидете в дома на роднини или приятели.
Някои събития през седмицата ще са причина за необяснимо притеснение или по-голямо напрежение.
Възможно е безпокойство свързано със здравето на близък човек.
Ако през тази седмица възникнат емоционални неприятности в живота ви, те ще са вследствие на ваши решения или действия от близкото ви минало.

Дева Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица вниманието ви ще ангажират различни новини или събития свързани с роднина от мъжки пол.
Новите познанства през седмицата и развитието на деловите ви контакти ще донесат интересни преживявания.
Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. За мнозина от вас ще възникне нова възможност, но е възможно да преживеете разочарование още в самото начало. Причината за това ще бъде липсата на достатъчно умения или ресурси от ваша страна.
Ако сте в процес на търсене на работа ще възникнат няколко възможности, но с временна ангажираност, което може да не ви хареса.
Ако в момента имате работа, бъдете изпълнителни и пазете работното си място. През седмицата ще възникне ситуация, която може да предизвика притеснение, нестабилност или объркване.
Финансово седмицата не вещае затруднения, но ще трябва внимателно да обмисляте всеки свой разход.
Някои от вас ще проведат разговори в семейството си, относно предстоящи приходи и разходи.
Тази седмица ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела (ако сте ангажирани с такива), но не действайте емоционално.
В любовен план могат да възникнат недоразумения, които ще имат връзка с роднини или със семейните отношения на един от партньорите.
Изненадите в семейството ви през тази седмица по някакъв начин ще са свързани с минали събития или с неща, които са се случили през последните няколко дни.

Везни Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще привлекат вниманието ви събития свързани с човек, който не живее във вашия дом. Тези събития по определена причина ще бъдат важни или интересни за вас.
През тази седмица събития на работното ви място или в бизнеса ви ще са тема на важни разговори в семейството. Възможно е да се обсъждат важни решения, които да имат връзка с тези събития.
Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.
Конфликт с по-млад човек ще ви създаде емоционален дискомфорт поради размяната на обвинения или обиди, които вие ще смятате за неоснователни.
През тази седмица може да преживеете притеснение свързано с предстоящо пътуване. Някои от вас ще преживеят стрес свързан с транспортен инцидент.
През седмицата голяма част от представителите на зодиакалния знак Везни ще имат грижи свързани със здравето на роднина, който живее в друго село или град.
През седмицата очаквайте важна новина, покана или информация от страна на мъж.
Развитието на някои важни за вас събития може да се позабави, но като цяло ще преживеете или постигнете това, което сте очаквали.

Скорпион Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще преживеете приятни изненади. Те може да са вследствие на неочаквани събития свързани с пътуване или с хора от друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, за планиране и подготовка на пътуване през следващите седмици.
През седмицата мнозина от вас ще присъстват на събиране свързано с човек от кръга ви роднини или приятели.
Неочаквана раздяла в семейството на роднини или на приятели, може да ви постави в ситуация, в която да не знаете как да реагирате. Възможно е събитието да бъде свързано с друг вид житейска драма.
През тази седмица ще имате успешни за вас финансови действия с жена, които ще ви донесат стабилност, независимост или по-добри доходи в бъдеще.
Това ще бъде една благоприятна седмица за получаване на пари, уреждане на финансови споразумения, документи и др.
През седмицата ще ви се наложи да обмислите и планирате ангажименти свързани със собственото ви дете или внуче.
Някои от вас ще вземат решение свързано с бъдещо майчинство и др.
Това ще бъде важна седмица за тези от вас, които ще искат да поставят основите на важни неща в живота си: нова работа, бизнес, любовни отношения, семейство, дете и др.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 22 юли: хайде отново на работа! Или пък омже би вече сте на море?

Публикувано

на

Овен 
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти, пише lamqta.com. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент…

 Телец

Телците, както обикновено, са верни на закона и спазват традициите, но днес са склонни да нарушават правилата и да постъпват така, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате успех, и ще са уверени, че всичко е станало в резултат на случайност, на стечение на обстоятелствата и съвсем не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите усилия. През този ден е най-добре да не обсъждате сериозни въпроси, а да се отдадете на неформално общуване с приятели. Ще блеснете с остроумие и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате симпатиите и даже може да породите у някого истинска любов.

Близнаци

В сутрешните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите оригинални занимания или така желаната свобода. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за независимия начин на живот. Възможни са спешни домашни задачи, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви експерименти, както и технически изпитания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически вещества, спазвайте правилата по техника на безопасност, а ако те вече не са актуални, опитайте там, на място, да изработите нови.

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще се иска да изкоментирате и анализирате как е преминал Вашия съвместен празник и да решите какво ще направите с всичко онова, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този важен момент – това ще бъде полезно не само за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева

Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със загадъчен израз. Много сте въодушевени и Ви се иска да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и затова запазете тайната си. Нали трябва да се убедите, че чувствата Ви са взаимни?…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 22 юли: хайде отново на работа! Или пък омже би вече сте на море?

Публикувано

на

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате, пише lamqta.com. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.

Скорпион

Дори и най-обичайните неща изглеждат удивителни, когато се случват на някого за пръв път. Днешният ден Ви готви подобно преживяване. Не се вълнувайте – има на кого да разчитате!

Стрелец

Това, че противоположностите се привличат, далеч не винаги е вярно,но бихте могли да забележите в компанията, в която се движите, възникващо привличане между двама различни, но самотни в този момент хора. Оказва се, че сте в положение , когато трябва да решите, дали да се отдалечите и да ги оставите на саме в една стая, или напротив, да се постараете да ги разделите. Помислете как изглежда ситуацията от гледна точка на участниците в нея, и се опитайте да разберете, до колко те са заинтересувани един от друг. Доверете се на своята интуиция, и ако сте готови да помогнете на тези две сърца да се съединят, направете го!

Козирог

През целия ден може за малко да се откъсвате от работата си и да се наслаждавате на някои малки радости. Само че най-важното си остава вашата работа, особено ако сте типичен представител на своя знак. Не съжалявайте за времето, прекарано в търсене на сведения, обмисляне на планове, попълване на документи и обсъждане на сложни моменти. Формулирайте мислите си на хартия и в крайна сметка това ще бъде преходът към следващата крачка за осъществяване на Вашите намерения.

Водолей

Не лек, но плодотворен ден очаква Водолеите. Днес представителите на този знак прекрасно ще се справят с решаването на най-различни задачи – от обичайните ежедневни, до сложните и представителни, изискващи специални знания и особен подход. Неотразимото Ви обаяние ще помогне за успешното преминаване на делови преговори. Само че не бъдете нетърпеливи: прекаленият натиск над събеседника може да доведе до неочаквани усложнения. От гледна точка на семейните отношения , денят е прекрасен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от доста дълго време, ще се решат , сякаш от самосебе си. Има вероятност да получите ценен подарък от по-възрастни роднини.

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 юли, неделя

Публикувано

на

Овен 
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание, пише lamqta.com. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..

Рак

Неподходящо време за обостряне на каквито и да било противоречия. Ако в отношенията с родителите, домочадието или брачния партньор са на лице неразрешими (за момента) разногласия, просто оптвайте да ги забравите.На семейният микроклимат през този ден ще окажат благоприятно въздействие общите приятни спомени, слушането на спокойна и мелодична музика. Не би се отразило зле и гледането на филм с оригинален или сантиментален сюжет. Ако сте родени през юли, за Вас може днес да е характерна извънредна чивствителност и мечтателност.

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано