Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за третата седмица от юли (15-21.VII)

Публикувано

на

Лъв Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица избягвайте да си правите планове за бъдещето.
Предстоят събития или ситуации, които ще променят някои обстоятелства в живота ви.
През седмицата избягвайте да се ангажирате с обещания, с примамливи предложения за по-добри доходи и др.
През тази седмица може да ви изненада един подарък или придобивка.


Любимите хора ще са важни за вас и вие ще се опитате да бъдете добронамерени и сърдечни в поведението си към тях.
През тази седмица ще преживеете една приятна изненада, която ще има връзка с хора от кръга ви роднини или близки приятели.
През тези седем дни ще имате доста важни ангажименти, свързани с посещения или контакти с хора от държавни, банкови или юридически институции.
Може да ви се наложи внезапно да отидете в дома на роднини или приятели.
Някои събития през седмицата ще са причина за необяснимо притеснение или по-голямо напрежение.
Възможно е безпокойство свързано със здравето на близък човек.
Ако през тази седмица възникнат емоционални неприятности в живота ви, те ще са вследствие на ваши решения или действия от близкото ви минало.

Дева Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица вниманието ви ще ангажират различни новини или събития свързани с роднина от мъжки пол.
Новите познанства през седмицата и развитието на деловите ви контакти ще донесат интересни преживявания.
Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. За мнозина от вас ще възникне нова възможност, но е възможно да преживеете разочарование още в самото начало. Причината за това ще бъде липсата на достатъчно умения или ресурси от ваша страна.
Ако сте в процес на търсене на работа ще възникнат няколко възможности, но с временна ангажираност, което може да не ви хареса.
Ако в момента имате работа, бъдете изпълнителни и пазете работното си място. През седмицата ще възникне ситуация, която може да предизвика притеснение, нестабилност или объркване.
Финансово седмицата не вещае затруднения, но ще трябва внимателно да обмисляте всеки свой разход.
Някои от вас ще проведат разговори в семейството си, относно предстоящи приходи и разходи.
Тази седмица ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела (ако сте ангажирани с такива), но не действайте емоционално.
В любовен план могат да възникнат недоразумения, които ще имат връзка с роднини или със семейните отношения на един от партньорите.
Изненадите в семейството ви през тази седмица по някакъв начин ще са свързани с минали събития или с неща, които са се случили през последните няколко дни.

Везни Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще привлекат вниманието ви събития свързани с човек, който не живее във вашия дом. Тези събития по определена причина ще бъдат важни или интересни за вас.
През тази седмица събития на работното ви място или в бизнеса ви ще са тема на важни разговори в семейството. Възможно е да се обсъждат важни решения, които да имат връзка с тези събития.
Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.
Конфликт с по-млад човек ще ви създаде емоционален дискомфорт поради размяната на обвинения или обиди, които вие ще смятате за неоснователни.
През тази седмица може да преживеете притеснение свързано с предстоящо пътуване. Някои от вас ще преживеят стрес свързан с транспортен инцидент.
През седмицата голяма част от представителите на зодиакалния знак Везни ще имат грижи свързани със здравето на роднина, който живее в друго село или град.
През седмицата очаквайте важна новина, покана или информация от страна на мъж.
Развитието на някои важни за вас събития може да се позабави, но като цяло ще преживеете или постигнете това, което сте очаквали.

Скорпион Седмичен Хороскоп 15 – 21 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще преживеете приятни изненади. Те може да са вследствие на неочаквани събития свързани с пътуване или с хора от друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, за планиране и подготовка на пътуване през следващите седмици.
През седмицата мнозина от вас ще присъстват на събиране свързано с човек от кръга ви роднини или приятели.
Неочаквана раздяла в семейството на роднини или на приятели, може да ви постави в ситуация, в която да не знаете как да реагирате. Възможно е събитието да бъде свързано с друг вид житейска драма.
През тази седмица ще имате успешни за вас финансови действия с жена, които ще ви донесат стабилност, независимост или по-добри доходи в бъдеще.
Това ще бъде една благоприятна седмица за получаване на пари, уреждане на финансови споразумения, документи и др.
През седмицата ще ви се наложи да обмислите и планирате ангажименти свързани със собственото ви дете или внуче.
Някои от вас ще вземат решение свързано с бъдещо майчинство и др.
Това ще бъде важна седмица за тези от вас, които ще искат да поставят основите на важни неща в живота си: нова работа, бизнес, любовни отношения, семейство, дете и др.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано