Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият месечен хороскоп за август’2019

Публикувано

на

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, изненадата за вас през август ще бъде свързана с важно решение, което ще трябва да вземете за дома си или за имот, който семейството ви притежава. Не е задължително това да има връзка с покупка или продажба на имота ви, пише astro.velida.net.
През този месец може да имате ангажимент или задължение, свързано с пратка или вещи, които се намират извън дома, в който живеете в момента.
Не са изключени грижи свързани с имот или жилище в друго населено място.

В някои редки случаи такива ангажименти ще изискат необходимост от пътуване.
През август ще преживеете конфликт, който в основата си ще има връзка с пари, но не това ще е най-важното в спора. Ще се намесят емоции, които сте подтискали досега.
През август ще ви се наложи да посетите болнично заведение за преглед, консултация или за да посетите някой, който пребивава там на лечение.
В работата ви ще възникне напрежение, което ще успокоите чрез един разговор с човек, който е замесен в конкретната ситуация.
През този месец ще се планира семейно събиране или събиране в дома ви по приятен повод.
През август ще уреждате различни документи, задължения към държавата или ще имате други ангажименти със семейно имущество.
Жените Лъв ще са настроени за една промяна в живота си. Промяната може да не е толкова голяма, а да засяга само ежедневния ви начин на живот. Така обаче ще постигнете освежаване и ще си дадете повече стимули за развитие.
Мъжете ще са по-често недоволни или несигурни както в себе си, така и в чувствата или намеренията на хората от ежедневието си. Този негативизъм може да провокира сложни ситуации или отношения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през август ще преживеете очаквани и неочаквани събития в дома си свързани с пътуване за вас самите или за човек от семейството ви. Като цяло този месец ще бъде запомнен с интересни събития и контакти с хора от различни разстояния.
През август ще имате разговори с деца или с млади хора от фамилията си, които ще са свързани с пари, плащания, инвестиции в образовнаие или бизнес и др.
Възможни са съвместни действия с тях, които да изискат и общи ресурси.
През август е вероятно получаване на пари заради дете или от дете.
През този месец ще имате възможност да възстановите приятелска връзка, която сте прекъснали преди време поради различни житейски обстоятелства и промени.
През август може да преживеете завръщане към стара любов или среща със стара любов, която да се окаже приятна и за двете страни.
Този месец ще бъде благоприятен за промени, за тяхното предварително планиране и реализация. В някои случаи те могат да имат връзка с роднина.
Това ще бъде неблагоприятен месец за контакти със съдебни или юридически институции, ако ви се налагат такива.
Здравето ви ще изиска някакви грижи или съобразяване със здравословен режим на хранене. Възможно е здравословно неразположение, което ще бъде свързано с ваше старо заболяване.
Жените Дева ще вложат голяма част от времето и енергията си в развитието на семейните си дела. Ще използвате този летен месец за отдих и развлечения с хората от семейството си, както и за подготовка за следващия сезон.
Мъжете Ще имат благоприятни възможности за развити ена финансовите си дела. През август ще можете да постигнете важни за вас резултати в бизнеса си или в допълнителна работа, от която очаквате някакви приходи.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през август ще имате непредсказуеми или проблематични отношения с жени: роднини, приятелки, колежки и др.
През този месец ще се зарадвате на новина, предложение, покана, възможност за пътуване и др.
Мнозина ще се зарадват на получаването на пари или предложение, което ще им донесе допълнителен доход, увеличение на заплата, по-добре платена работа и др.
През този месец каквито и проблеми или неприятности да възникнат за вас, те ще имат възможност да се разрешат в сравнително бързо.
През август е преживеете много неща в политически или в обществен план, като тези събития могат да бъдат в основата на някои важни за вас решения.
Този месец ще го запомните със специален спомен от едно много силно преживяване.
През август може да опитате късмета си в тото или друг вид игри, но не влагайте големи пари.
Изпитанието за вас през този месец ще бъде свързано с конфликт с дете или млад човек. Този конфликт може да излезе извън вашия контрол и да се развие в нежелана посока.
Жените Везни ще прекарат повече време в дома си или в дома на родители, роднини. Ще имате планове или ще сте склонни към промени в дома, в който живеете, обновяване, ремонти и други промени и подобрения.
Мъжете ще преживеят важен за бъдещето си с месец, тъй като сега ще стартирате важни за вас промени и начинания. За всеки от вас периода на тяхното развитие ще е различен. Някои промени може да приключат в рамките на този месец, но други може да продължат до края на годината и дори през 2020.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през август ще сте в очакване развитието на събитие в живота на ваш роднина.
Важни промени през този месец могат да настъпят във връзка с ваши дела, които ще имат отношение към съдебна, юридическа, данъчна или банкова институция.
През август мнозина от вас ще имат грижи, свързани със здравето на роднина или други допълнителни ангажименти в този план. Тези проблеми най-вероятно ще касаят някой, който живее в друг дом, село или град. Възможно е да възникнат и други допълнителни проблеми с такъв човек от кръга ви роднини.
През този месец ще сте ангажирани с повече домашни и битови ангажименти. Ще възникне необходимост от различни промени, премествания, дребни ремонти, подобрения и др.
Ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договорни отношения свързани с имот.
През този месец ви предстои да наблюдавате развитието на събитие, което ще има връзка с пътуване на ваш роднина или приятел.
Необходимостта да имате или поддържате личен или професионален контакт с личност, която живее надалеч от вас ще ви държи в напрежение или ще създаде моменти на несигурност и безпокойство.
През този месец е възможна загуба на пари свъзана с лъжливо обещание, предложение. Внимавайте за какво давате пари през този месец, за да не си създадете нежелани проблеми.
Този месец обаче вещае също така финансов успех, който вероятно ще дойде като вид изненада или неочаквана печалба.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано