Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Неговият идол е Кобрата: Боксов шампион целуна жена без позволение и ѝ хвърли пари

Публикувано

на

Руският боксьор Сергей Ковальов се е забъркал в голяма неприятност, поемайки по стъпките на българския си колега Кубрат Пулев. Шампионът на WBO в полутежка категория е целунал жена, пътничка в самолет, против волята ѝ, заради което е бил свален от полета, съобщава „The Independent“.

Инцидентът е станал на 15 юли на международното летище „Форт Лотърдейл-Холивуд“. Ковальов и жената са пътували за Лос Анджелис и са седели един до друг.

Боксьорът е целунал жената без нейно съгласие, след което ѝ е хвърлил пари в скута.

Според „The Athletic“ неназованата пътничка се е разплакала и е обявила пред служители на авиокомпанията, че се чувства „неудобно“ и не в безопасност“ и пилотът е взел решение руснакът да бъде свален от полета. Съобщава се за намесата и на други пътници.

Пристигналата впоследствие полиция не е направила арест и няма да провежда последващо разследване. Случилото се обаче поставя под въпрос следващия мач на боксьора. На 24 август той има насрочен бой срещу британеца Антъни Ярде в родния си град Челябинск./sportlive.bg

Избрано