Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Ето причината за бунта на Николай Бодуров в ЦСКА

Публикувано

на

 

Колегите от „24 часа“ твърдят в днешния си брой, че провален трансфер в чужбина е реалната причина за неразбирателството между Николай Бодуров и ръководството на ЦСКА. Припомняме, че той бе изваден от групата за последните два двубоя на столичния гранд.

Новината се допълва от твърдението, че към националът е имало сериозен интерес от американския Колорадо Рапидс и от гръцкия Атромитос. Той харесал особено втората оферта на тима от Атина и бил готов да подпише, когато шефовете го спрели.

Благоевградчанинът имал договорка да се върне да играе в „Борисовата градина“, докато се роди детето му и малко поотрасне. След това при негово желание ставал свободен агент. Така защитникът започнал да говори открито, че е бил прецакан, и да се държи малко по-остро на тренировките на отбора.

Бъдещето на футболиста в ЦСКА ще стане ясно тепърва. В лагера на „армейците“ пък са изцяло концентрирани към задаващия се голям сблъсък с Лудогорец в шампионата.

Избрано