Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Валери Божинов за Левски и Ботев (Враца)

Публикувано

на

Нападателят Валери Божинов заяви на шега, че врачани вероятно са отправяли молитви за завръщането му в отбора на Ботев. Футболистът сподели, че е спокоен и щастлив в града под Околчица и че знае какви цели гони.

Нападателят призна, че ако излезе оферта от чужбина през зимния трансферен прозорец, от клуба няма да спират футболиста, а дотогава той ще даде всичко от себе си за отбора.

„Разбрали сме се с кмета, за което съм му благодарен“, сподели Божинов в предаването „Преди кръга“ по Диема спорт.

Той е наясно с методите на работа на треньора Сашо Ангелов. Според него Ботев ще заиграе по-добре, когато застудее след октомври.

Божинов призна, че изпитва огромна обич към отбора на Левски и не отхвърля идеята за нов престой на „Герена“.

„На Левски не се отказва, това е отбор, който много уважавам и ценя. Обичта, която имам към феновете на Левски, а и те към мен, е огромна. За да играеш в такъв отбор трябва да имаш едни неща, които сега не мога да ги кажа, но или ги имаш, или ги нямаш. А аз ги имам.

Не знам дали ще има трети опит, времето ще покаже. Като човек, който обича Левски, се надявам те да са първи, Лудогорец – втори и ЦСКА – трети“, заяви Божинов.

Относно състоянието на българския футбол и националния ни отбор нападателят заяви, че разликата не е в качествата на футболистите, а в това, че не играят в топ първенствата на Европа.

Избрано