Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

В Англия реагираха на писмото на БФС

Публикувано

на

Водещите медии в Англия обърнаха внимание на писмото от БФС и президента Борислав Михайлов във връзка с публичните коментари на селекционера Гарет Саутгейт. Те бяха определени от футболната ни централа като безпочвени, неуместни и излишно нагнетяващи обстановката.

Изданията на Острова цитират писмото на Михайлов до генералния секретар на УЕФА Теодор Теодоридис и най-вече думите за неуместни и безпочвени изказвания. Някои от тях обаче припомнят за наказанията на Левски и Локомотив (Пловдив).

Други медии пък напомнят, че футболистите на Англия на много места са обиждани на расистка основа и този проблем е много голям.

ESPN припомня и случая от 2011 година, когато след мача България – Англия (0:3) родната централа бе глобена с 40 000 евро.

Припомняме, че преди няколко дни се появи видео, от което се чува как английски запалянковци обиждат нашите национали по време на мача на „Уембли“.

Избрано