Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Александър-Арнолд: Инсиние е същият тип играч като Азар

Публикувано

на

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд отличи нападателя на Наполи Лоренцо Инсиние преди сблъсъка между двата тима в Шампионската лига. Според бранителя италианският национал наподобява звездата на Реал Мадрид Еден Азар.

“Той е наистина добър играч. Някой, който определено им помага да практикуват футбол, разбира начина, по който искат да играят, със сигурност окуража отбора да играе до последно, като можеш да му дадеш топката и той да я задържи.

Инсиние е много сложен играч, доста силен, бърз и пъргав. Бих казал, че е нещо като Еден Азар – този тип играч, който е труден за опазване и удържане. Да играеш срещу него винаги е сложен тест, но това е от нещата, които очакваш в Шампионската лига.


Той е голям играч, може би малко подценяван по отношение на уважението и лаврите, които обира, но е истински фантастичен футболист. Мисля, че съотборниците му биха казали същото, а хората, които се изправят срещу него, биха признали колко труден е за неутрализиране. Добър играч е, разполагат с мнозина добри футболисти и трябва да сме готови за това”, коментира защитникът пред “Мирър”.

Избрано