Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Всички полудяха по тази снимка, но малцина знаят истината

Публикувано

на

Истински бум и милиони реакции напоследък в социалните мрежи събра архивна снимка от 1988 година, на която позират трима от най-великите футболисти в света – Диего Марадона, Мишел Платини, а между тях е Краля на футбола Пеле.

Арена на сблъсъка е френският град Нанси, а това всъщност е бенефиса на Платини, чийто френски съотборници се изправят срещу световни звезди.

Срещата е показана в над 70 страни по целия свят, а на фланелката на Марадона е изписано „No drug“ („Не на наркотиците!“), а на тази на Платини има надпис, който не се вижда много добре и е преведен от мнозина като „Не на корупцията!“.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Това се прави, за да бъде насилствено нареден пъзелът и фотосът да се превърне в пророчество на бъдещето – Марадона да има проблеми с наркотиците, а Платини да бъде съден за корупция като шеф на УЕФА, a 4-годишното му наказание изтече преди дни.

Странното съвпадение позабавлява някои, други съзряха пръста на съдбата, но оказва се, че всичко е просто грешка в превода. Истината е, че надписът „не на корупцията“, които мнозина преведоха неправилно, всъщност е „не на наркотиците“ на френски („No drogue“), което е и мотото на двубоя в Нанси и логично е изписано върху фланелките на двата отбора.


„Блиц“

Избрано