Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Поредната впечатляваща разходка на Емили Ратайковски (снимки)

Публикувано

на

Емили Ратайковски определено знае как да превърне градска улица в подиум – дори когато разхожда кучето си.

Бившата сърфистка накара всички да се обръщат след нея, когато се появи в изумително черно облекло с четириногия си приятел Коломбо точно до себе си. Тя продължи с тенденцията да е суперсекси, когато разхожда своя приятел, който вече набра сериозна популярност.

Емили заложи на къс клин, топ, черно кожено сако и чифт бели ботуши на висок ток съчетани с бяла чанта.

Като аксесоари тя добави черна шапка – тип барета, една голяма обеца и котешки слънчеви очила, които подчертаваха сексапила й. Под сакото се виждаше и сребърен колан, увит около талията й.

Преди около седмица горещата брюнетка беше забелязана в града за забавен ден, докато снимаше за предстояща реклама на Beats.

Напоследък Емили обръща сериозно внимание на линията си за дрехи Inamorata, която стартира през 2017 г. като бранд за бански костюми. След старта си тя се разшири и в момента предлаа дамско облекло, като често се вижда, че именно Емили промотира дрехите си в социалните мрежи. 

Ратайковски се изявява като модел от едва 14-годишна възраст, след като подписва с Ford Models, а по-късно се издига до славата в музикалния клип на Робин Thicke „Blisted Lines“.

Избрано