Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Райна заряза сцената, сменя тотално амплоато – ето на какво ще се посвети красавицата (Снимки):

Публикувано

на

Напоследък Райна сякаш намира време за всичко друго, но не и за това, което я направи известна – пеенето. От толкова много пътувания по света на красавицата изобщо не ѝ е до сцената, или поне такова впечатление създават кадрите от близо и далеч.

Пилето на поп фолка, както обикновено я наричат, прави пореден остър завой за изумление на почитателите си.

Вместо да записва в някое студио, изкусителната брюнетка е решила… отново да ходи на училище

. Райна гори от желание да научи френски език и, разбира се, побърза да го сподели в социалната мрежа.

Райна

„Френски? Как ми го роди ума това… Както и да е, вече сме 3-ма, моля утре всички на линия тук, за да уточним подробностите. Търси се 4-ят!!!“, сподели звездата на „Пайнер“ в статус и предизвика много вълнения сред последователите си.

Изглежда, че пътуванията отварят все по-голямо желание у Райна да учи нови и нови езици. Преди време, когато посети Куба, изпълнителката се запали да учи испански в продължение на няколко месеца.

А дали и кога й остава време да пее, може би само тя си знае. Засега в тази посока можем да видим само песента й „А бях ти казала“, която засега се радва на голям успех.

Райна на плажа

Припомняме, че и навръх рождения си ден тя бе в чужбина като посрещна празника си в Португалия, откъдето не пропусна да зарадва своите многобройни последователи в социалните мрежи с поредица апетитни фотоси, озаглавени „В сбъдване на една мечта“

Избрано